EMBA dalam MBA Dwi Ijazah

Terbaik EMBA dalam MBA Dwi Ijazah 2018

MBA Dwi Ijazah

EMBA direka untuk pelajar yang telah menemui panggilan mereka dan yang ingin meningkatkan pengetahuan mereka dalam bidang tertentu supaya mereka dapat memajukan kerjaya mereka. Program MBA Eksekutif membolehkan peserta untuk bekerja semasa mengikuti ijazah lanjutan.

Ramai individu mahu tahu, apakah EMBA dalam Dwi Dua? Program ini membolehkan individu mengejar dua darjah sekaligus melalui program tunggal. Laluan dua darjah yang ketat dipenuhi dengan pelbagai kursus yang bertujuan untuk memaksimumkan pembelajaran dan pengkhususan peserta sambil meminimumkan kos dan masa yang berkaitan dengan pengajian tinggi. Untuk mempercepatkan perjalanan mereka ke arah kejayaan, peserta umumnya harus memiliki ijazah sarjana muda dan mempunyai lapan tahun pengalaman kerja di bawah sabuk mereka.

Kerana program sarjana dua sangat ketat, individu yang lulus darinya cenderung untuk belajar dan komited. Ramai yang mempunyai kapasiti tinggi untuk belajar dan mengekalkan maklumat. Kemahiran ini boleh berguna dalam apa jua bidang atau usaha.

Kos EMBA tidak ditetapkan dalam batu, dan berapa banyak pelajar akan membayar bergantung kepada beberapa faktor, termasuk lokasinya dan tempoh program. Pelajar juga harus membiayai perbelanjaan hidup, termasuk sewa, makanan dan pengangkutan.

Bergantung pada jenis kedua-dua program pelajar memilih untuk menggabungkan, pilihan kerjaya bagi seseorang yang mempunyai EMBA dalam Dwi Dwi boleh banyak. Sebagai contoh, seseorang yang telah mempelajari pemasaran dan kewangan mungkin mendapat kejayaan sebagai pengarah pemasaran. Seseorang yang memperoleh ijazah dua dalam kajian alam sekitar dan pentadbiran perniagaan mungkin mendapat kedudukan yang baik dengan syarikat teknologi hijau.

Institusi di mana pelajar menghadiri EMBA dalam program Dual Degrees akan bergantung kepada lokasi dan jadualnya. Oleh kerana EMBA direka untuk orang yang bekerja, kursus dalam talian biasanya merupakan pilihan terbaik. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut

Tongji-mannheim Dwi-ijazah Mba Eksekutif

Tongji University, School of Economics and Management
Campus Sambilan March 2018 China Shanghai Jerman Mannheim + 1 lagi

The Tongji-Mannheim Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program dengan tumpuan Sino-Jerman yang kukuh bertindak balas kepada permintaan yang semakin meningkat bagi pengurus yang berjaya boleh mengemudi cabaran kedua-dua budaya. Ia akan menyediakan eksekutif dari seluruh dunia dengan kemahiran dan alat yang mereka perlukan untuk jawatan dalam pengurusan tertinggi antarabangsa. [+]

Program Tongji-Mannheim Dual Degree Executive MBA

Gambaran Keseluruhan

The Tongji-Mannheim Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program dengan tumpuan Sino-Jerman yang kukuh bertindak balas kepada permintaan yang semakin meningkat bagi pengurus yang berjaya boleh mengemudi cabaran kedua-dua budaya. Ia akan menyediakan eksekutif dari seluruh dunia dengan kemahiran dan alat yang mereka perlukan untuk jawatan dalam pengurusan tertinggi antarabangsa.

Universiti kedua-dua Mannheim dan Tongji terkenal kerana kualiti akademik yang tinggi, penyelidikan canggih dan kecemerlangan pengajaran. Mereka adalah dua bekerjasama dengan pengalaman yang luas dalam pendidikan eksekutif. Selain itu, kedua-duanya mengandungi rangkaian korporat dan alumni yang sangat baik dan menunjukkan pertalian Sino-Jerman yang tinggi. The Tongji-Mannheim Executive MBA (EMBA) menggunakan terbaik kerjasama berharga ini untuk menyediakan peserta dengan yang terbaik dalam pendidikan EMBA.... [-]