EMBA di Lubnan

Terbaik EMBA di Lubnan 2018

MBA

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Jika anda ingin mendaki tangga korporat dan mendapat jawatan pengurus, MBA adalah untuk anda. Program ini memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mendapatkan serba boleh, dari segi pemahaman, dari pelbagai fungsi, bidang perniagaan. Plus keupayaan untuk menggunakan alat dan analisis, menyumbang kepada perancangan strategik, dan membuat keputusan.

Lebanon-secara rasmi dipanggil Republik Lubnan. Ia didapati dalam Timur Mediterranean. Ramai orang di negara ini mempunyai akses kepada pendidikan yang pada dasarnya dibahagikan kepada pendidikan asas, rendah dan menengah serta pengajian tinggi.

EMBA di Lubnan

Baca lebih lanjut

EMBA

American University of Beirut - AUB
Campus Sepenuh masa August 2018 Lubnan Beirut

The Suliman School of Business Executive MBA MBA adalah perjalanan yang sengit dalam kepemimpinan dan pengurusan yang akan menyediakan anda untuk menangani persekitaran perniagaan yang kompleks di seluruh dunia, dan khususnya dalam pasaran-pasaran yang mencabar seperti Timur Tengah dan Afrika. [+]

Dihantar dengan pasukan fakulti dan pengamal yang berpengalaman di peringkat antarabangsa, program ini merupakan perjalanan pembelajaran yang menyegarkan dan intensif yang mempersiapkan anda untuk mengatasi pelbagai cabaran perniagaan dan organisasi dalam ekonomi global yang sentiasa berubah dan saling berkait. Analisis yang ketat dan penyelesaian masalah menggunakan kajian kes, perbincangan kumpulan dan simulasi memastikan persekitaran perkongsian pengetahuan yang tinggi. Sepanjang perjalanan, anda akan mempelajari rangka kerja baru untuk menangani masalah dan membina rangkaian eksekutif yang berjiwa yang kaya.

Program EMBA akan memberi anda pengetahuan praktikal dalam bidang:

KEPIMPINAN inovasi Kemahiran komunikasi Pengetahuan & Kompetensi Profesional Perniagaan Etika Perniagaan MEMBUAT KEPUTUSAN Kriteria untuk Kemasukan ... [-]

EMBA: Mba Eksekutif

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Campus Sepenuh masa 18  October 2018 Lubnan Beirut

The EMBA membolehkan eksekutif dan pengurus untuk memahami dinamik yang berbeza dalam dunia perniagaan hari ini. Program ini membolehkan pelajar memperoleh penguasaan lengkap alat pengurusan dan konsep. [+]

EMBA: Executive MBA

MBA Eksekutif pertama di rantau ini dengan 4 seminar antarabangsa dirancang Latihan Pengurusan Am

Sasaran: Pemegang ijazah universiti

Pengalaman Minimum: 7-8 tahun

Bahasa: Bahasa Inggeris

objektif

The EMBA membolehkan eksekutif dan pengurus untuk memahami dinamik yang berbeza dalam dunia perniagaan hari ini. Program ini membolehkan pelajar memperoleh penguasaan lengkap alat pengurusan dan konsep. Ia menyediakan gambaran sebenar ke dalam lapisan strategik perniagaan, di mana kepimpinan dan membuat keputusan adalah di tengah-tengah proses.

Dua diploma antarabangsa The Executive MBA dari ESA MBA Eksekutif dari ESCP Eropah struktur kursus ... [-]