Filter
EMBA
Lubnan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Lubnan 2019

Bagi mereka yang telah mendapat jumlah hujan yang pengalaman perniagaan profesional dan bersedia untuk bekerja dalam kedudukan yang lebih menonjol, MBA Eksekutif (EMBA) adalah langkah seterusnya. Kursus mengenai perakaunan, kepimpinan dan kewangan adalah antara mata pelajaran yang diterokai.

MBA adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran akademik mereka dan memohon mereka kepada situasi sebenar perniagaan yang sebenar. Ia memberi panduan kepada pelajar untuk menggambarkan dan menempatkan semula diri mereka dari segi memilih kerjaya masa depan mereka. Pelajar memperolehi pemahaman yang luas fungsi utama pelbagai bidang perniagaan dan menggunakan kemahiran ini untuk menyumbang kepada hala tuju strategik perniagaan.

Lebanon, secara rasmi Republik Lubnan, adalah sebuah negara di Timur Mediterranean. Ia bersempadan dengan Syria di utara dan timur dan Israel di selatan.

EMBA di Lubnan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

American University of Beirut - AUB

The Suliman School of Business Executive MBA MBA adalah perjalanan yang sengit dalam kepemimpinan dan pengurusan yang akan menyediakan anda untuk menangani persekitaran p ... [+]

Dihantar dengan pasukan fakulti dan pengamal yang berpengalaman di peringkat antarabangsa, program ini merupakan perjalanan pembelajaran yang menyegarkan dan intensif yang mempersiapkan anda untuk mengatasi pelbagai cabaran perniagaan dan organisasi dalam ekonomi global yang sentiasa berubah dan saling berkait. Analisis yang ketat dan penyelesaian masalah menggunakan kajian kes, perbincangan kumpulan dan simulasi memastikan persekitaran perkongsian pengetahuan yang tinggi. Sepanjang perjalanan, anda akan mempelajari rangka kerja baru untuk menangani masalah dan membina rangkaian eksekutif yang berjiwa yang kaya.

Program EMBA akan memberi anda pengetahuan praktikal dalam bidang:

KEPIMPINAN inovasi Kemahiran komunikasi Pengetahuan & Kompetensi Profesional Perniagaan Etika Perniagaan MEMBUAT KEPUTUSAN Kriteria untuk Kemasukan ... [-]
Lubnan Beirut
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

EMBA membolehkan eksekutif dan pengurus untuk memahami dinamik yang berbeza dari dunia perniagaan hari ini. Program ini membolehkan pelajar memperoleh penguasaan lengkap ... [+]

EMBA: MBA Eksekutif

MBA Eksekutif pertama di rantau ini dengan 4 seminar antarabangsa yang dirancang

Latihan dalam Pengurusan Am

Sasaran: Pemegang ijazah universiti

Pengalaman minimum: 7-8 tahun

Bahasa Inggeris

Objektif

EMBA membolehkan eksekutif dan pengurus untuk memahami dinamik yang berbeza dari dunia perniagaan hari ini. Program ini membolehkan pelajar memperoleh penguasaan lengkap alat dan konsep pengurusan. Ia memberikan gambaran sebenar mengenai lapisan perniagaan strategik, di mana kepimpinan dan membuat keputusan adalah di tengah-tengah proses.

Dua diploma antarabangsaMBA Eksekutif dari ESAMBA Eksekutif dari ESCP EuropeStruktur kursus

Tempoh: 18 bulan... [-]

Lubnan Beirut
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu