Sambilan EMBA di Lithuania

Terbaik Sambilan EMBA di Lithuania

MBA

MBA eksekutif, atau EMBA, adalah ijazah perniagaan peringkat siswazah. MBA program eksekutif adalah banyak seperti program MBA biasa. Perbezaan utama adalah bahawa MBA program eksekutif terutamanya direka untuk mendidik eksekutif kerja, pengurus, usahawan dan pemimpin perniagaan lain.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan atau MBA adalah dua tahun ijazah peringkat siswazah bahawa individu boleh meneruskan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Pendapatan MBA boleh membantu graduan mendapatkan pengetahuan yang penting, kemahiran, dan pengalaman yang mereka perlukan untuk memulakan kerjaya dalam dunia korporat.

 

Republik Lithuania adalah nama rasmi negara ini. Ia didapati di bahagian utara Eropah. Lithuania menghargai sains dan teknologi dalam sistem pendidikan mereka sangat. Ia mempunyai aspek-aspek asas peringkat sekolah rendah, menengah dan pengajian tinggi. Lithuania adalah satu lagi negara terkemuka dalam penyediaan seni, sains, kejuruteraan dan kursus teknologi. Lithuania menghadapi beberapa cabaran dalam pendidikan yang lebih tinggi tahun lepas yang membawa kepada penciptaan 20 universiti untuk meningkatkan capaiannya.

Sambilan EMBA di Lithuania

Baca lebih lanjut

Antarabangsa MBA Eksekutif

BMI Baltic Management Institute
Campus Sambilan 18  September 2019 Lithuania Vilnius

Kajian MBA peringkat antarabangsa yang terkemuka di BMI membolehkan anda, sebagai eksekutif yang berpengalaman atau profesional yang meningkat, untuk meninggikan orang ramai [+]

Untuk pengurus atas, oleh sekolah perniagaan teratas

Mesej kami untuk pengurus yang bercita-cita tinggi adalah mudah

-- menonjol!

Mengetahui diri anda sebagai pembuat keputusan terkemuka dengan menaik taraf pengetahuan praktikal tentang penciptaan nilai dalam dunia perniagaan yang pesat berkembang.

Inilah yang MBA Eksekutif Antarabangsa BMI tentang - membangunkan visi dan kemahiran kepimpinan untuk dapat melihat dan merebut peluang baru dan menambah bab baru yang menarik untuk kisah kejayaan anda.

BMI sendiri menonjol di kalangan pendidik pengurusan dalam beberapa cara:

rangkaian eksklusif profesor antarabangsa kami dari lebih daripada 20 sekolah perniagaan terbaik di dunia. kurikulum canggih kami direka untuk pengurus sibuk dengan potensi tinggi. pencapaian yang mengagumkan dan pengalaman pelbagai pengurus peringkat tinggi dalam setiap kohort MBA Eksekutif. dan 650 alumni cemerlang kami, yang kini berjaya memimpin lebih daripada 300 syarikat di 30 negara. ... [-]