Filter
EMBA
Lithuania Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Lithuania 2019/2020

MBA eksekutif, atau EMBA, adalah ijazah perniagaan peringkat siswazah. MBA program eksekutif adalah banyak seperti program MBA biasa. Perbezaan utama adalah bahawa MBA program eksekutif terutamanya direka untuk mendidik eksekutif kerja, pengurus, usahawan dan pemimpin perniagaan lain.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan atau MBA adalah dua tahun ijazah peringkat siswazah bahawa individu boleh meneruskan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Pendapatan MBA boleh membantu graduan mendapatkan pengetahuan yang penting, kemahiran, dan pengalaman yang mereka perlukan untuk memulakan kerjaya dalam dunia korporat.

 

Republik Lithuania adalah nama rasmi negara ini. Ia didapati di bahagian utara Eropah. Lithuania menghargai sains dan teknologi dalam sistem pendidikan mereka sangat. Ia mempunyai aspek-aspek asas peringkat sekolah rendah, menengah dan pengajian tinggi. Lithuania adalah satu lagi negara terkemuka dalam penyediaan seni, sains, kejuruteraan dan kursus teknologi. Lithuania menghadapi beberapa cabaran dalam pendidikan yang lebih tinggi tahun lepas yang membawa kepada penciptaan 20 universiti untuk meningkatkan capaiannya.

EMBA di Lithuania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

ISM University of Management and Economics

Program MBA Eksekutif dianjurkan dengan kerjasama rakan kongsi strategik dari akademik. Kandungan program ini adalah perlawanan sempurna untuk keperluan pasaran buruh, se ... [+]

Mengenai Pengajian

Program MBA Eksekutif dianjurkan dengan kerjasama rakan kongsi strategik dari akademik. Kandungan program ini adalah perlawanan sempurna untuk keperluan pasaran buruh, sementara penyampaiannya adalah berdasarkan kaedah pengajaran moden dalam perniagaan dan pengurusan.

Setelah melengkapkan program, anda dapat menerapkan pengetahuan anda secara kritis dan memahami cara mengurus proses dan prinsip perniagaan dengan cara yang sistematik dan kreatif.

Semasa pengajian, anda akan meneroka apa yang dimaksudkan sebagai pemimpin yang efektif dan bertanggungjawab. Anda juga akan mengembangkan kecekapan kepemimpinan yang maju yang akan membantu anda untuk berjaya membawa dan melaksanakan perubahan dan inovasi dalam organisasi pilihan anda.... [-]

Lithuania Vilnius
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu