MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA di Latvia 2019/2020

Latvia cepat menjadi lokasi menarik bagi pelajar antarabangsa. Selain landskap yang indah, institusi pendidikan Latvia sudah lanjut dan diatur dengan baik. Sebagai ahli baru Kesatuan Eropah, ia menjadi sebuah negara pelbagai budaya dengan manfaat kos hidup yang lebih rendah daripada negara-negara Eropah yang lain.


Satu program EMBA Latvia akan menyediakan profesional semasa dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Program EMBA Latvia direka supaya pelajar boleh terus bekerja sambil mengejar ijazah mereka. Berdasarkan pengalaman profesional, pelajar mendapat asas perniagaan yang kukuh di samping menumpukan kepada kepimpinan dan pengurusan. Melalui kursus dan suasana pembelajaran yang interaktif, pelajar EMBA Latvia akan mengkaji topik seperti ekonomi, teknologi maklumat, pemasaran, pengiklanan, kewangan, dan sumber manusia.Graduan memegang ijazah EMBA Latvia sering pergi ke pengurusan atas dan jawatan eksekutif kanan.


Jika ini kedengaran menarik minat anda, kemudian lihat di bawah untuk program EMBA Latvia untuk anda!        

Hasil Filter

EMBA

Riga Business School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Latvia Riga + 1 lagi

RBS Eksekutif MBA direka untuk memajukan eksekutif berpengalaman ke tahap kepimpinan baru. Program ini menambah perspektif baru dan alat untuk pengetahuan pengurusan sudah besar pelajar. Program ini merangkumi semua aspek amalan pengurusan kontemporari. Utama RBS itu Kepimpinan Pembangunan Praktikum membangunkan kemahiran dan keyakinan untuk melaksanakan strategi berkesan ke dalam tindakan. Perjalanan kajian Eropah dan Global menyediakan perspektif dan pandangan dari seluruh dunia.