Filter
EMBA
Latvia Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan EMBA di Latvia

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dibentangkan kepada graduan setelah tamat dua tahun pengajian yang meliputi tajuk lanjutan khusus seperti perniagaan, pengurusan, kewangan dan perakaunan. Pendapatan MBA boleh memberi graduan kelebihan daya saing berbanding pemohon kerja lain dalam pasaran kerja agresif.

 

Latvia, secara rasmi Republik Latvia, adalah sebuah negara di rantau Baltik di Eropah Utara. Ia bersempadan di utara dengan Estonia, di selatan oleh Lithuania, ke timur oleh Rusia, dan di sebelah tenggara dengan Belarus. The Latvia adalah kaum Baltic, budaya yang berkaitan dengan Lithuania. Modal adalah Riga yang merupakan rumah kepada Universiti Latvia dengan lebih daripada 23,000 pelajar yang mendaftar.

Sambilan EMBA di Latvia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Riga Business School

RBS Eksekutif MBA direka untuk memajukan eksekutif berpengalaman ke tahap kepimpinan baru. Program ini menambah perspektif baru dan alat untuk pengetahuan pengurusan suda ... [+]

RBS Eksekutif MBA direka untuk memajukan eksekutif berpengalaman ke tahap kepimpinan baru. Program ini menambah perspektif baru dan alat untuk pengetahuan pengurusan sudah besar pelajar. Program ini merangkumi semua aspek amalan pengurusan kontemporari. Utama RBS itu Kepimpinan Pembangunan Praktikum membangunkan kemahiran dan keyakinan untuk melaksanakan strategi berkesan ke dalam tindakan. Perjalanan kajian Eropah dan Global menyediakan perspektif dan pandangan dari seluruh dunia.

Program RBS Eksekutif MBA adalah ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan diiktiraf dalam pengurusan.

Acara kemuncak program ini ialah:

Program Kepimpinan Pembangunan Latihan (LDP) berjalan melalui keempat-empat modul program EMBA ini. Peserta LDP mendapatkan pemahaman mendalam tentang konsep pusat pembangunan kepimpinan dan bimbingan yang terpakai dalam pelbagai konteks perniagaan dan sosial. Kajian berasaskan modul membolehkan pelajar untuk menganalisis dan bekerja pada luas, pelbagai, fenomena perniagaan antarabangsa. Pelajar mempunyai mesyuarat di tapak kira-kira sekali sebulan untuk hujung minggu yang panjang. Lokasi mudah di Riga yang sentiasa menjadi hab aktiviti perniagaan, terutamanya kerana ia adalah di persimpangan antara Timur dan Barat. Berada hanya 20 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Riga, anda boleh terbang dalam untuk kelas dan terbang dengan mudah. ... [-]
Latvia Riga
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu