Sambilan EMBA di Latvia

Terbaik Sambilan EMBA di Latvia

MBA

Bagi mereka yang telah mendapat jumlah hujan yang pengalaman perniagaan profesional dan bersedia untuk bekerja dalam kedudukan yang lebih menonjol, MBA Eksekutif (EMBA) adalah langkah seterusnya. Kursus mengenai perakaunan, kepimpinan dan kewangan adalah antara mata pelajaran yang diterokai.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah sarjana yang mengambil kira-kira dua tahun pengajian menerima. Individu yang mendapat ini keuntungan darjah pengetahuan yang penting dan pengalaman dalam bidang perniagaan dan pengurusan, dan mungkin tidak dapat mencari pekerjaan dengan cepat kerana kecekapan mereka bertambah baik.

 

Latvia mempunyai kedua-dua fi membayar dan pendidikan negeri yang dibiayai lebih tinggi. Negara ini mempunyai dua jenis kursus pendidikan yang lebih tinggi. Ini termasuk program-program akademik dan profesional. Terdapat tiga peringkat pendidikan tinggi akademik - sarjana muda, sarjana dan ijazah doktor falsafah. Iklim di negara ini nikmat pelbagai sukan musim sejuk dan aktiviti-aktiviti rekreasi seperti meluncur ais, bermain ski dan hoki ais. Pelajar antarabangsa lebih suka belajar di Latvia kerana kehidupan sosial, seni dan institusi budaya. Budaya di negara ini mudah untuk mengikut.

Sambilan EMBA di Latvia

Baca lebih lanjut

EMBA

Riga Business School
Campus Sambilan January 2019 Latvia Riga

RBS Eksekutif MBA direka untuk memajukan eksekutif berpengalaman ke tahap kepimpinan baru. Program ini menambah perspektif baru dan alat untuk pengetahuan pengurusan sudah besar pelajar. Program ini merangkumi semua aspek amalan pengurusan kontemporari. Utama RBS itu Kepimpinan Pembangunan Praktikum membangunkan kemahiran dan keyakinan untuk melaksanakan strategi berkesan ke dalam tindakan. Perjalanan kajian Eropah dan Global menyediakan perspektif dan pandangan dari seluruh dunia. [+]

RBS Eksekutif MBA direka untuk memajukan eksekutif berpengalaman ke tahap kepimpinan baru. Program ini menambah perspektif baru dan alat untuk pengetahuan pengurusan sudah besar pelajar. Program ini merangkumi semua aspek amalan pengurusan kontemporari. Utama RBS itu Kepimpinan Pembangunan Praktikum membangunkan kemahiran dan keyakinan untuk melaksanakan strategi berkesan ke dalam tindakan. Perjalanan kajian Eropah dan Global menyediakan perspektif dan pandangan dari seluruh dunia.

Program RBS Eksekutif MBA adalah ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan diiktiraf dalam pengurusan.

Acara kemuncak program ini ialah:

Program Kepimpinan Pembangunan Latihan (LDP) berjalan melalui keempat-empat modul program EMBA ini. Peserta LDP mendapatkan pemahaman mendalam tentang konsep pusat pembangunan kepimpinan dan bimbingan yang terpakai dalam pelbagai konteks perniagaan dan sosial. Kajian berasaskan modul membolehkan pelajar untuk menganalisis dan bekerja pada luas, pelbagai, fenomena perniagaan antarabangsa. Pelajar mempunyai mesyuarat di tapak kira-kira sekali sebulan untuk hujung minggu yang panjang. Lokasi mudah di Riga yang sentiasa menjadi hab aktiviti perniagaan, terutamanya kerana ia adalah di persimpangan antara Timur dan Barat. Berada hanya 20 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Riga, anda boleh terbang dalam untuk kelas dan terbang dengan mudah. ... [-]