Filter
EMBA
Latvia Riga Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA in Riga di Latvia 2019

Eksekutif MBA (EMBA) Ijazah direka untuk profesional yang berpengalaman yang bersedia untuk memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam kedudukan kepimpinan dan pengurusan eksekutif. Program meneroka selok-belok kepimpinan, kewangan, pemasaran dan lain-lain topik yang berkaitan.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan atau MBA adalah dua tahun ijazah peringkat siswazah bahawa individu boleh meneruskan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Pendapatan MBA boleh membantu graduan mendapatkan pengetahuan yang penting, kemahiran, dan pengalaman yang mereka perlukan untuk memulakan kerjaya dalam dunia korporat.

 

Latvia, secara rasmi Republik Latvia, adalah sebuah negara di rantau Baltik di Eropah Utara. Ia bersempadan di utara dengan Estonia, di selatan oleh Lithuania, ke timur oleh Rusia, dan di sebelah tenggara dengan Belarus. The Latvia adalah kaum Baltic, budaya yang berkaitan dengan Lithuania. Modal adalah Riga yang merupakan rumah kepada Universiti Latvia dengan lebih daripada 23,000 pelajar yang mendaftar.

Riga adalah bukan sahaja bandar terbesar Latvia, tetapi juga sebuah Pusat yang menjana perdagangan dan hasil. Riga mempunyai warisan besar budaya Latvia; lebih-lebih lagi, bandar ini mempunyai banyak platform pendidikan. Platform berkhidmat setiap bidang tanah pendidikan daripada teknikal kepada institusi perniagaan.

EMBA in Riga di Latvia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Riga Business School

RBS Eksekutif MBA direka untuk memajukan eksekutif berpengalaman ke tahap kepimpinan baru. Program ini menambah perspektif baru dan alat untuk pengetahuan pengurusan suda ... [+]

RBS Eksekutif MBA direka untuk memajukan eksekutif berpengalaman ke tahap kepimpinan baru. Program ini menambah perspektif baru dan alat untuk pengetahuan pengurusan sudah besar pelajar. Program ini merangkumi semua aspek amalan pengurusan kontemporari. Utama RBS itu Kepimpinan Pembangunan Praktikum membangunkan kemahiran dan keyakinan untuk melaksanakan strategi berkesan ke dalam tindakan. Perjalanan kajian Eropah dan Global menyediakan perspektif dan pandangan dari seluruh dunia.

Program RBS Eksekutif MBA adalah ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan diiktiraf dalam pengurusan.

Acara kemuncak program ini ialah:

Program Kepimpinan Pembangunan Latihan (LDP) berjalan melalui keempat-empat modul program EMBA ini. Peserta LDP mendapatkan pemahaman mendalam tentang konsep pusat pembangunan kepimpinan dan bimbingan yang terpakai dalam pelbagai konteks perniagaan dan sosial. Kajian berasaskan modul membolehkan pelajar untuk menganalisis dan bekerja pada luas, pelbagai, fenomena perniagaan antarabangsa. Pelajar mempunyai mesyuarat di tapak kira-kira sekali sebulan untuk hujung minggu yang panjang. Lokasi mudah di Riga yang sentiasa menjadi hab aktiviti perniagaan, terutamanya kerana ia adalah di persimpangan antara Timur dan Barat. Berada hanya 20 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Riga, anda boleh terbang dalam untuk kelas dan terbang dengan mudah. ... [-]
Latvia Riga
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu