Filter
EMBA
Latvia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Latvia 2019/2020

Latvia cepat menjadi lokasi menarik bagi pelajar antarabangsa. Selain landskap yang indah, institusi pendidikan Latvia sudah lanjut dan diatur dengan baik. Sebagai ahli baru Kesatuan Eropah, ia menjadi sebuah negara pelbagai budaya dengan manfaat kos hidup yang lebih rendah daripada negara-negara Eropah yang lain.


Satu program EMBA Latvia akan menyediakan profesional semasa dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Program EMBA Latvia direka supaya pelajar boleh terus bekerja sambil mengejar ijazah mereka. Berdasarkan pengalaman profesional, pelajar mendapat asas perniagaan yang kukuh di samping menumpukan kepada kepimpinan dan pengurusan. Melalui kursus dan suasana pembelajaran yang interaktif, pelajar EMBA Latvia akan mengkaji topik seperti ekonomi, teknologi maklumat, pemasaran, pengiklanan, kewangan, dan sumber manusia.Graduan memegang ijazah EMBA Latvia sering pergi ke pengurusan atas dan jawatan eksekutif kanan.


Jika ini kedengaran menarik minat anda, kemudian lihat di bawah untuk program EMBA Latvia untuk anda!        

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Riga Business School

RBS Eksekutif MBA direka untuk memajukan eksekutif berpengalaman ke tahap kepimpinan baru. Program ini menambah perspektif baru dan alat untuk pengetahuan pengurusan suda ... [+]

RBS Eksekutif MBA direka untuk memajukan eksekutif berpengalaman ke tahap kepimpinan baru. Program ini menambah perspektif baru dan alat untuk pengetahuan pengurusan sudah besar pelajar. Program ini merangkumi semua aspek amalan pengurusan kontemporari. Utama RBS itu Kepimpinan Pembangunan Praktikum membangunkan kemahiran dan keyakinan untuk melaksanakan strategi berkesan ke dalam tindakan. Perjalanan kajian Eropah dan Global menyediakan perspektif dan pandangan dari seluruh dunia.

Program RBS Eksekutif MBA adalah ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan diiktiraf dalam pengurusan.

Acara kemuncak program ini ialah:

Program Kepimpinan Pembangunan Latihan (LDP) berjalan melalui keempat-empat modul program EMBA ini. Peserta LDP mendapatkan pemahaman mendalam tentang konsep pusat pembangunan kepimpinan dan bimbingan yang terpakai dalam pelbagai konteks perniagaan dan sosial. Kajian berasaskan modul membolehkan pelajar untuk menganalisis dan bekerja pada luas, pelbagai, fenomena perniagaan antarabangsa. Pelajar mempunyai mesyuarat di tapak kira-kira sekali sebulan untuk hujung minggu yang panjang. Lokasi mudah di Riga yang sentiasa menjadi hab aktiviti perniagaan, terutamanya kerana ia adalah di persimpangan antara Timur dan Barat. Berada hanya 20 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Riga, anda boleh terbang dalam untuk kelas dan terbang dengan mudah. ... [-]
Latvia Riga
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu