Filter
EMBA
Kanada Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan EMBA di Kanada

MBA eksekutif, atau EMBA, adalah ijazah perniagaan peringkat siswazah. MBA program eksekutif adalah banyak seperti program MBA biasa. Perbezaan utama adalah bahawa MBA program eksekutif terutamanya direka untuk mendidik eksekutif kerja, pengurus, usahawan dan pemimpin perniagaan lain.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah sarjana yang mengambil kira-kira dua tahun pengajian menerima. Individu yang mendapat ini keuntungan darjah pengetahuan yang penting dan pengalaman dalam bidang perniagaan dan pengurusan, dan mungkin tidak dapat mencari pekerjaan dengan cepat kerana kecekapan mereka bertambah baik.

 

Kanada ialah sebuah negara Amerika Utara yang terdiri daripada sepuluh provinsi dan wilayah. Terletak di bahagian utara benua, ia bermula dari Atlantik ke Pasifik dan utara ke dalam Lautan Artik.

Sambilan EMBA di Kanada

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Telfer School of Management, University of Ottawa

The University of Ottawa Executive MBA adalah untuk mereka yang mencari pulangan tertinggi dalam pelaburan peribadi dan kewangan mereka dalam ijazah perniagaan siswazah. ... [+]

Permintaan Lebih Banyak Diri Anda. Mengharapkan Lebih Lanjut Kembali

The University of Ottawa Executive MBA adalah untuk mereka yang mencari pulangan tertinggi dalam pelaburan peribadi dan kewangan mereka dalam ijazah perniagaan siswazah. Program kami menyediakan pengalaman pembelajaran dunia nyata, pendedahan kepada pemikir dan pemimpin perniagaan global, dan penekanan pada pengurusan dan penerapan teknologi untuk maju dalam ekonomi berasaskan pengetahuan hari ini. Jika anda menuntut lebih banyak diri dan mengharapkan lebih banyak lagi, Executive MBA Ottawa adalah untuk anda.

Pembelajaran Hands-On, Pengalaman Pertama

Universiti Ottawa Eksekutif MBA melengkapi anda dengan pengalaman untuk maju dalam dunia perniagaan. Tumpuan utama kami adalah menerapkan pengetahuan perniagaan dan amalan terbaik dunia sebenar:... [-]

Kanada Ottawa
Sept. 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu