Sambilan EMBA di Amerika Quebec di Kanada

Terbaik Sambilan EMBA di Amerika Quebec, Kanada 2018

MBA

Program ijazah EMBA pilihan pendidikan fleksibel dan berpatutan untuk sepenuh masa profesional yang bekerja. Pada hari ini 's pasaran kerja, ia ' s tidak mudah untuk mencari kelebihan daya saing. Kedua-dua orang yang bekerja dan menganggur melihat kepada EMBA.

Jika anda ingin mendaki tangga korporat dan mendapat jawatan pengurus, MBA adalah untuk anda. Program ini memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mendapatkan serba boleh, dari segi pemahaman, dari pelbagai fungsi, bidang perniagaan. Plus keupayaan untuk menggunakan alat dan analisis, menyumbang kepada perancangan strategik, dan membuat keputusan.

Jika anda berfikir untuk mana-mana sistem pendidikan tinggi yang akan memberi kesan kepada kehidupan anda secara positif sambil memberi anda pengetahuan dan kemahiran praktikal, maka sistem pendidikan Kanada 's adalah apa yang anda perlukan. Perjalanan ke Kanada untuk pendidikan anda akan membuat anda menghargai kreativiti dan inovasi pensyarah di institusi-institusi pengajian tinggi.

Ini besar wilayah berbahasa Perancis di Kanada adalah pilihan bagi ramai anak negeri terutama Perancis yang tinggal di negara ini apabila ia datang untuk melaksanakan pendidikan yang lebih tinggi. Walau bagaimanapun, tidak semua kawasan menggunakan Perancis tetapi paling penting institut pengajian tinggi di rantau ini adalah Universite du Quebec yang enrols ribuan pelajar tempatan setiap tahun.

Sambilan EMBA di Amerika Quebec di Kanada

Baca lebih lanjut

Mcgill - Hec Montréal Emba

HEC Montréal
Campus Sambilan 15  September 2018 Kanada Montreal

The McGill - HEC Montréal EMBA akan menganugerahkan para peserta yang berjaya dengan ijazah MBA bersama yang mengandungi meterai HEC Montréal dan McGillUniversity ... [+]

McGill - HEC Montréal EMBA

Program ini direka untuk memenuhi keperluan pembangunan pengurus berpengalaman yang menduduki atau ditakdirkan kepada jawatan pengurusan kanan. Peserta program adalah pengurus, usahawan dan profesional dengan sekurang-kurangnya 10 tahun pengalaman kerja, termasuk pengalaman pengurusan sekurang-kurangnya lima tahun.

Peserta tetap dalam pekerjaan mereka sepanjang program dan dapat menyelesaikannya dalam masa 15 bulan. Kelas biasanya bertemu hari Khamis hingga Ahad, sekali sebulan, dengan dua modul kediaman 7 dan 10 hari. Modul kediaman kedua akan berlaku di luar negara di Amerika Latin atau Asia.

Menggambarkan realiti perniagaan Kanada, program ini akan dihantar dalam format bilingual. Pembentangan kelas dan perbincangan kumpulan akan berada dalam bahasa Perancis dan Inggeris. Oleh itu, calon mesti memahami kedua bahasa, tetapi boleh menyumbang kepada perbincangan dan menulis peperiksaan dan kertas dalam bahasa yang sama.... [-]