Sambilan EMBA di Amerika Montreal di Kanada

Terbaik Sambilan EMBA di Amerika Montreal, Kanada 2018

MBA

Satu EMBA mungkin menjadi penyelesaian. Ia membolehkan anda untuk menyimpan kerja anda, belajar daripada pakar-pakar dan menggunakan kemahiran baru serta-merta kembali dalam tenaga kerja.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan atau MBA adalah dua tahun ijazah peringkat siswazah bahawa individu boleh meneruskan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Pendapatan MBA boleh membantu graduan mendapatkan pengetahuan yang penting, kemahiran, dan pengalaman yang mereka perlukan untuk memulakan kerjaya dalam dunia korporat.

 

Jika anda berfikir untuk mana-mana sistem pendidikan tinggi yang akan memberi kesan kepada kehidupan anda secara positif sambil memberi anda pengetahuan dan kemahiran praktikal, maka sistem pendidikan Kanada 's adalah apa yang anda perlukan. Perjalanan ke Kanada untuk pendidikan anda akan membuat anda menghargai kreativiti dan inovasi pensyarah di institusi-institusi pengajian tinggi.

Dengan pelbagai institusi ijazah-pemberian, Montreal adalah antara bandar-bandar di Amerika Utara, yang merupakan kawasan tumpuan penuh pusat pengajian tinggi. Sebahagian daripada orang yang terkenal di negara ini melalui institusi berasaskan bandar-untuk diploma dan sijil ijazah.

Sambilan EMBA di Amerika Montreal di Kanada

Baca lebih lanjut

Mcgill - Hec Montréal Emba

HEC Montréal
Campus Sambilan 15  September 2018 Kanada Montreal

The McGill - HEC Montréal EMBA akan menganugerahkan para peserta yang berjaya dengan ijazah MBA bersama yang mengandungi meterai HEC Montréal dan McGillUniversity ... [+]

McGill - HEC Montréal EMBA

Program ini direka untuk memenuhi keperluan pembangunan pengurus berpengalaman yang menduduki atau ditakdirkan kepada jawatan pengurusan kanan. Peserta program adalah pengurus, usahawan dan profesional dengan sekurang-kurangnya 10 tahun pengalaman kerja, termasuk pengalaman pengurusan sekurang-kurangnya lima tahun.

Peserta tetap dalam pekerjaan mereka sepanjang program dan dapat menyelesaikannya dalam masa 15 bulan. Kelas biasanya bertemu hari Khamis hingga Ahad, sekali sebulan, dengan dua modul kediaman 7 dan 10 hari. Modul kediaman kedua akan berlaku di luar negara di Amerika Latin atau Asia.

Menggambarkan realiti perniagaan Kanada, program ini akan dihantar dalam format bilingual. Pembentangan kelas dan perbincangan kumpulan akan berada dalam bahasa Perancis dan Inggeris. Oleh itu, calon mesti memahami kedua bahasa, tetapi boleh menyumbang kepada perbincangan dan menulis peperiksaan dan kertas dalam bahasa yang sama.... [-]