Sambilan EMBA di Amerika Ontario di Kanada

Terbaik Sambilan EMBA di Amerika Ontario, Kanada 2018

MBA

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda juga boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan atau MBA adalah dua tahun ijazah peringkat siswazah bahawa individu boleh meneruskan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Pendapatan MBA boleh membantu graduan mendapatkan pengetahuan yang penting, kemahiran, dan pengalaman yang mereka perlukan untuk memulakan kerjaya dalam dunia korporat.

 

Kanada adalah negara yang terbaik untuk melanjutkan pelajaran anda lebih tinggi jika anda adalah orang yang interaktif. Hampir setiap kumpulan etnik diwakili di Kanada dengan itu ia 'sa masyarakat pelbagai budaya. Halangan bahasa bukanlah satu isu kepada pelajar luar negara Kanada dianggap sebagai pemimpin di dunia 's dalam latihan bahasa.

Pendidikan tinggi di bandar ini termasuk latihan kemahiran dan pendidikan lepasan menengah yang dikawal selia oleh pelbagai pihak berkuasa dan institusi pengajian tinggi masing-masing. Rantau ini begitu mesra, dan pelajar dari seluruh dunia adalah dialu-alukan untuk belajar di kolej dan universiti itu.

Sambilan EMBA di Amerika Ontario di Kanada

Baca lebih lanjut

Executive MBA

Telfer School of Management, University of Ottawa
Campus Sambilan September 2018 Kanada Ottawa

The University of Ottawa Executive MBA is for those seeking the highest return on their personal and financial investment in a graduate business degree. If you demand more of yourself and expect more in return, Ottawa's Executive MBA is for you. [+]

Demand More of Yourself. Expect More in Return

The University of Ottawa Executive MBA is for those seeking the highest return on their personal and financial investment in a graduate business degree. Our Program provides the real-world learning experiences, the exposure to global business thinkers and leaders, and the emphasis on the management and application of technology to get ahead in today's knowledge-based economy. If you demand more of yourself and expect more in return, Ottawa's Executive MBA is for you.

Hands-On Learning, First-Hand Experience

The University of Ottawa Executive MBA equips you with experience to get ahead in the world of business. Our core focus is on real-world application of business knowledge and best practices:... [-]