MBASTUDIES

EMBA di Amerika Ottawa di Kanada 2020

Bagi mereka yang telah mendapat jumlah hujan yang pengalaman perniagaan profesional dan bersedia untuk bekerja dalam kedudukan yang lebih menonjol, MBA Eksekutif (EMBA) adalah langkah seterusnya. Kursus mengenai perakaunan, kepimpinan dan kewangan adalah antara mata pelajaran yang diterokai.

Kanada kepentingan yang besar untuk belajar, dan telah membangunkan satu sistem pendidikan kelas pertama dengan standard yang tinggi. Bukan sahaja Kanada menyediakan persekitaran yang selamat, bersih, tetapi ia telah konsisten disenaraikan sebagai salah satu tempat yang terbaik di dunia untuk hidup dari segi kualiti hidup oleh PBB.

Ottawa diiktiraf sebagai salah satu daripada bandar-bandar terbaik pendidikan di Kanada. Hampir separuh penduduk yang telah lulus dari universiti dan kolej. Yang utama pengajian tinggi institusi-Universiti Ottawa dan Carleton University telah menyumbang kepada ini secara langsung dan tidak langsung.

EMBA di Amerika Ottawa di Kanada

Hasil Filter

MBA Eksekutif

Telfer School of Management, University of Ottawa
EMBA
Sep 2020
<
Separuh masa
<
2 tahun
English
Kampus

The University of Ottawa Executive MBA adalah untuk mereka yang mencari pulangan tertinggi dalam pelaburan peribadi dan kewangan mereka dalam ijazah perniagaan siswazah. Jika ...

Baca lebih lanjut