Filter
EMBA
Kanada Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Kanada 2019/2020

Kanada cepat menjadi hab ekonomi dan perniagaan antarabangsa, menarik banyak perniagaan antarabangsa dan profesional. Satu EMBA Kanada akan menyediakan pelajar dengan kemahiran, pengetahuan, dan pengalaman yang diperlukan untuk kerjaya profesional lanjut.

EMBA Kanada direka untuk profesional pertengahan kerjaya semasa ingin mara ke jawatan eksekutif dan kepimpinan. Melalui kursus mencabar dan pembelajaran interaktif dengan profesional lain dan fakulti yang berkualiti, pelajar EMBA Kanada graduan yang mempunyai asas perniagaan yang kukuh dan kemahiran kepimpinan untuk memasuki pasaran global yang kompetitif. Dengan EMBA Kanada, graduan sering pergi untuk kerjaya dalam jawatan pengurusan dan eksekutif yang lebih tinggi dalam syarikat-syarikat kecil dan besar.

Jika anda sedang perniagaan yang profesional dan sedang mempertimbangkan akan kembali ke sekolah, maka satu EMBA Kanada boleh menjadi pendidikan yang anda cari. Tatal melalui pilihan di bawah dan mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat anda!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Telfer School of Management, University of Ottawa

The University of Ottawa Executive MBA adalah untuk mereka yang mencari pulangan tertinggi dalam pelaburan peribadi dan kewangan mereka dalam ijazah perniagaan siswazah. ... [+]

Permintaan Lebih Banyak Diri Anda. Mengharapkan Lebih Lanjut Kembali

The University of Ottawa Executive MBA adalah untuk mereka yang mencari pulangan tertinggi dalam pelaburan peribadi dan kewangan mereka dalam ijazah perniagaan siswazah. Program kami menyediakan pengalaman pembelajaran dunia nyata, pendedahan kepada pemikir dan pemimpin perniagaan global, dan penekanan pada pengurusan dan penerapan teknologi untuk maju dalam ekonomi berasaskan pengetahuan hari ini. Jika anda menuntut lebih banyak diri dan mengharapkan lebih banyak lagi, Executive MBA Ottawa adalah untuk anda.

Pembelajaran Hands-On, Pengalaman Pertama

Universiti Ottawa Eksekutif MBA melengkapi anda dengan pengalaman untuk maju dalam dunia perniagaan. Tumpuan utama kami adalah menerapkan pengetahuan perniagaan dan amalan terbaik dunia sebenar:... [-]

Kanada Ottawa
Sept. 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu