MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA in Munich di Jerman 2019

Munich dianggap lokasi yang ideal untuk pendidikan oleh ramai profesional dalam bidang perniagaan. Satu EMBA di Munich adalah juga satu peluang yang baik untuk mendapat ijazah sarjana profesional yang boleh membantu anda memajukan kerjaya anda ke kedudukan kepimpinan eksekutif. Selain program akademik yang cemerlang, Munich mempunyai banyak untuk menawarkan mereka yang ingin bekerja, belajar, atau hidup dalam lawatan anda. Munich merupakan pusat ekonomi dan merupakan rumah kepada pelbagai teknologi tinggi, automotif, elektronik dan industri dan syarikat multinasional. Ini boleh mengadakan peruntukan bagi banyak pembangunan dan peluang kerjaya profesional untuk mereka yang berpendapatan di EMBA di Munich.

Peserta yang mengikuti satu EMBA di Munich biasanya dalam bidang perniagaan dengan pengalaman kerja profesional. Program berstruktur untuk membina pemahaman yang kuat prinsip perniagaan teras, menekankan kepimpinan dan pengurusan.Beberapa EMBA di Munich program turut direka untuk profesional dalam industri tertentu, seperti ekonomi atau sains, atau peserta boleh memilih program yang memberi tumpuan kepada kawasan-kawasan tertentu, seperti Eropah, Asia, atau amalan perniagaan global.

Sila lihat di bawah untuk mencari yang EMBA di Munich yang boleh membantu anda mencapai matlamat anda!

Hasil Filter

Eksekutif MBA - Munich

IESE Business School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 18 bulan Sept. 2019 Jerman Munich + 1 lagi

Sejak asas kami pada tahun 1958, IESE Business School berkomitmen untuk membangunkan pemimpin-pemimpin yang bercita-cita untuk mempunyai kesan yang berkekalan kepada orang, firma, dan masyarakat melalui profesionalisme, integriti, dan semangat perkhidmatan mereka.

Mba eksekutif - laluan antarabangsa

University of Strathclyde Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 24 bulan Og 2019 Yunani Athens Singapura Singapore Switzerland Zürich Bahrain Manama مليسيا Petaling Jaya Kuala Lumpur Oman Muscat Emiriah Arab Bersatu Dubai Abu Dhabi Itali Milan Jerman Munich China Beijing Perancis Toulouse + 22 lagi

Strathclyde Business School (SBS) mempunyai sejarah yang panjang dan bangga menjadi sebuah sekolah perniagaan yang inovatif - dan sebahagian daripada sebuah universiti teknologi terkemuka - dengan 'pembelajaran yang berguna' di tengah-tengahnya. SBS dinamakan Business School of the Year dalam anugerah Pendidikan Times Higher 2016 diumumkan pada bulan November. Anugerah itu dibuat bagi mengiktiraf sikap inovatif dan keusahawanan Business School dan prestasi keseluruhan yang 'cemerlang'.

EMBA Antarabangsa Flex

MIP Politecnico di Milano School of Management
Online Sepenuh masa Sambilan 20 bulan Oktober 2019 Itali Milan Perancis Nantes Reims United Kingdom Edinburgh Sepanyol Madrid China Guangzhou Barcelona Belgium Brussels Glasgow Beijing Jerman Munich Toulouse-le-Château + 18 lagi

EMBA Antarabangsa Flex (i-Flex) adalah program MBA Eksekutif 20 bulan yang bertujuan para pengurus yang ingin menggabungkan kajian antarabangsa dengan komitmen kerja, menggunakan salah satu platform pembelajaran digital yang paling maju di dunia, yang dibangunkan dengan teknologi Microsoft.

MBA Eksekutif Inovasi & Perniagaan Creation

TUM School of Management Executive Programs
Kampus Sambilan 3 - 4 semester Oktober 2019 Jerman Munich

MBA Eksekutif Inovasi dan Perniagaan Creation di TUM Pengajian Pengurusan komited untuk menjadi satu program keusahawanan utama untuk profesional. Ia menggabungkan pendidikan pengurusan yang sangat baik dengan inovasi individu dan permulaan

MBA Eksekutif Perniagaan & IT

TUM School of Management Executive Programs
Kampus Sambilan 3 - 4 semester Oktober 2019 Switzerland St. Gallen Jerman Munich + 2 lagi

Permintaan untuk eksekutif yang mempunyai luas IT pengetahuan serta mendalam ilmu pengurusan am berkembang secara berterusan. Ini adalah di mana MBA Eksekutif Perniagaan & IT di TUM Pusat Pengajian Pengurusan dan Institut Maklumat

Mba eksekutif

TUM School of Management Executive Programs
Kampus Sambilan 3 - 4 semester Oktober 2019 Jerman Munich

Program ini memastikan agar para pelajar mendapatkan pemahaman yang penuh syarikat-syarikat, proses perniagaan dan fungsi kerana ia kini lebih penting untuk berfikir dengan cara yang berangkaian, bersepadu dan melihat di luar sempadan mana-mana bidang yang diberi.