Filter
EMBA
Jerman Kitzscher Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA in Leipzig di Jerman 2019

Satu EMBA di Leipzig merupakan pilihan utama untuk program perniagaan siswazah profesional bagi ramai orang di seluruh dunia. Selain program akademik yang cemerlang, Leipzig mempunyai banyak untuk menawarkan mereka yang memilih bandar ini bertenaga dan dinamik untuk kemajuan akademik dan profesional. Dengan EMBA di Leipzig, pelajar boleh membina rangkaian profesional yang kukuh yang boleh span Jerman dan Eropah.

Satu EMBA di Leipzig direka untuk profesional yang mencari pendidikan siswazah dalam perniagaan untuk maju ke peringkat kepimpinan eksekutif. Program umumnya terdiri daripada kerja kursus untuk membina asas perniagaan yang kukuh dalam pemasaran, perakaunan, kewangan, etika, dan ekonomi, dengan penekanan kepada pengurusan. Banyak EMBA dalam program Leipzig berusaha untuk menyediakan kemahiran, pengetahuan, dan latihan untuk pemimpin perniagaan global esok.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai satu EMBA di Leipzig dengan menatal melalui program-program di bawah.Jika anda mencari satu program yang anda berminat, anda boleh meminta maklumat secara langsung dari sekolah!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

HHL Leipzig Graduate School of Management

The Global Executive MBA EADA dan HHL menyediakan anda untuk bekerja dalam persekitaran perniagaan global dan berdaya saing dan akan membimbing anda ke tahap ilmu yang sa ... [+]

Global Executive MBA

PROGRAM START

Fall (awal Oktober)

Syarat Kemasukan

ijazah pertama dalam mana-mana disiplin pengalaman kerja lepasan ijazah sekurang-kurangnya 5 tahun Kemahiran bahasa Inggeris yang sangat baik HHL / EADA Ujian dalam talian (atau GMAT / GRE)

Tarikh Akhir Permohonan

31 Ogos - tarikh akhir yang tetap 31 Januari - kadar penyertaan awal dengan diskaun 15% Mei 31 - kadar penyertaan awal dengan diskaun 10% 30 Julai - bagi permohonan biasiswa

PROGRAM PANJANG

21 bulan 8 minggu kediaman dalam tempoh 3 tahun kalendar (40 hari daripada pejabat)

pelajar

15-20 pelajar setiap kelas, umur purata: 35 80% pelajar antarabangsa... [-]

Jerman Kitzscher
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EuroMBA

The EuroMBA adalah lebih daripada MBA. Ia menawarkan pengurus peluang untuk membangunkan kemahiran perniagaan mereka sambil membina rangkaian antarabangsa yang merangkumi ... [+]

Yang EuroMBA adalah lebih daripada MBA. Ia menawarkan pengurus peluang untuk membangunkan kemahiran perniagaan mereka sambil membina rangkaian antarabangsa yang merangkumi seluruh dunia.

Dengan peserta purata 11 tahun pengalaman bekerja profesional, dengan lebih daripada 20 negara yang berbeza, dan dengan lebih daripada 50% daripada peserta yang tinggal di luar negara asal mereka, yang EuroMBA memberikan anda akses kepada komuniti global.

Kuasa perkongsian

Mengapa kajian di sebuah sekolah perniagaan apabila anda boleh belajar di enam? Rakan-rakan gabungan sumber memberikan peserta pengalaman yang tiada tandingan. Mengukuhkan kemahiran perniagaan anda dan mengalami pengetahuan dan budaya enam destinasi Eropah kami. Dianjurkan di sekitar tema kontemporari dalam pengurusan, pelajar menghadiri satu minggu kediaman di setiap institusi ini rakan kongsi EuroMBA:... [-]

Jerman Kitzscher
Sept. 2019
English
Sambilan
24 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu