MBASTUDIES

2 Terbaik Sambilan EMBA di Jamaica

Eksekutif MBA (EMBA) Ijazah direka untuk profesional yang berpengalaman yang bersedia untuk memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam kedudukan kepimpinan dan pengurusan eksekutif. Program meneroka selok-belok kepimpinan, kewangan, pemasaran dan lain-lain topik yang berkaitan.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan atau MBA adalah dua tahun ijazah peringkat siswazah bahawa individu boleh meneruskan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Pendapatan MBA boleh membantu graduan mendapatkan pengetahuan yang penting, kemahiran, dan pengalaman yang mereka perlukan untuk memulakan kerjaya dalam dunia korporat.

 

Jamaica adalah sebuah negara pulau yang terletak di Laut Caribbean, yang terdiri daripada pulau ketiga terbesar di Greater Antilles.

Sambilan EMBA di Jamaica

Hasil Filter

Master eksekutif pentadbiran perniagaan ijazah jamaica

University of New Orleans College of Business Administration
Amerika Syarikat, New Orleans + 2 Lagi
EMBA
Sept. 2020
<
Sambilan
<
17 bulan
Campus

program Eksekutif MBA UNO adalah diiktiraf sepenuhnya oleh Majlis Universiti Jamaica (UCJ), Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah (SACS), dan Persatuan untuk Advance Collegiate ...

Baca lebih lanjut

Komanwel master eksekutif pentadbiran perniagaan

University College Of The Caribbean
Jamaika, Kingston
EMBA
Oktober 2020
<
Sambilan
<
20 bulan
English
Campus
Online

Program ini memberi tumpuan kepada isu-isu dalam persekitaran global yang kontemporari, dan mengarahkan peserta untuk memberi tumpuan kepada keperluan perniagaan semasa serta ...

Baca lebih lanjut