MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA in Milan di Itali 2019

Ahli perniagaan dari seluruh dunia telah memilih satu EMBA di Milan. Milan mempunyai banyak kelebihan bagi mereka yang memilih bandar yang menarik untuk kemajuan akademik dan kerjaya. Terdapat beberapa industri utama di Milan, seperti fesyen, reka bentuk, teknologi, dan banyak lagi yang boleh memberikan peluang yang besar untuk pembangunan kerjaya dan kemungkinan profesional. Terdapat juga banyak peluang budaya serta kehidupan malam dan sosial yang aktif, melengkapi EMBA di Milan pengalaman.

The EMBA di Milan program umumnya beroperasi dari perspektif antarabangsa, yang penting dengan globalisasi dan saling meningkat daripada pasaran global. Para peserta program EMBA di Milan akan memperolehi pemahaman yang asas di dalam prinsip-prinsip perniagaan seperti pemasaran, kewangan, teknologi maklumat, etika, dan ekonomi, dengan penekanan kepada pembangunan kepimpinan dan kemahiran pengurusan yang kuat.Satu EMBA di Milan boleh membuka pintu untuk peluang kerjaya banyak di rantau ini dan juga di seluruh dunia.

Sila lihat melalui EMBA dalam program Milan di bawah dan anda boleh mencari ijazah yang sesuai untuk anda!

Hasil Filter

MBA Eksekutif - Sarjana Pentadbiran Perniagaan

United International Business Schools
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Sept. 2019 Belgium Antwerp Sepanyol Barcelona Brussels Madrid Jepun Tokyo Switzerland Zürich Belanda Amsterdam Itali Milan Geneva + 16 lagi

Kalendar akademik kami adalah berdasarkan sistem suku tahun (1 suku = 10 minggu). Kerana struktur fleksibel dan reka bentuk modular program, pelbagai tarikh permulaan boleh didapati pada permulaan setiap Suku dan setiap Term, pada bulan Oktober, November, Januari, Februari, April, Mei, Julai dan Ogos.

Mba eksekutif - laluan antarabangsa

University of Strathclyde Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 24 bulan Og 2019 Yunani Athens Singapura Singapore Switzerland Zürich Bahrain Manama مليسيا Petaling Jaya Kuala Lumpur Oman Muscat Emiriah Arab Bersatu Dubai Abu Dhabi Itali Milan Jerman Munich China Beijing Perancis Toulouse + 22 lagi

Strathclyde Business School (SBS) mempunyai sejarah yang panjang dan bangga menjadi sebuah sekolah perniagaan yang inovatif - dan sebahagian daripada sebuah universiti teknologi terkemuka - dengan 'pembelajaran yang berguna' di tengah-tengahnya. SBS dinamakan Business School of the Year dalam anugerah Pendidikan Times Higher 2016 diumumkan pada bulan November. Anugerah itu dibuat bagi mengiktiraf sikap inovatif dan keusahawanan Business School dan prestasi keseluruhan yang 'cemerlang'.

EMBA Antarabangsa Flex

MIP Politecnico di Milano School of Management
Online Sepenuh masa Sambilan 20 bulan Oktober 2019 Itali Milan Perancis Nantes Reims United Kingdom Edinburgh Sepanyol Madrid China Guangzhou Barcelona Belgium Brussels Glasgow Beijing Jerman Munich Toulouse-le-Château + 18 lagi

EMBA Antarabangsa Flex (i-Flex) adalah program MBA Eksekutif 20 bulan yang bertujuan para pengurus yang ingin menggabungkan kajian antarabangsa dengan komitmen kerja, menggunakan salah satu platform pembelajaran digital yang paling maju di dunia, yang dibangunkan dengan teknologi Microsoft.

Perbankan MBA Eksekutif

European School of Banking Management
Kampus Online Sepenuh masa 14 bulan Pendaftaran Terbuka Itali Milan + 1 lagi

Satu-satunya Perbankan MBA yang disediakan di Itali, ia dianjurkan oleh Sekolah Latihan Perbankan yang paling penting di Itali. MBA adalah tahap pengkhususan tertinggi yang boleh dicapai di dunia, untuk latihan pengurusan.