MBASTUDIES

EMBA di Ireland 2020

Ireland meletakkan nilai yang tinggi pada pendidikan, dan ini terbukti dengan institusi pendidikan yang sangat dihormati dan fakulti. Ini telah membuat Ireland destinasi popular untuk pelajar antarabangsa memohon EMBA, dan juga untuk profesional perniagaan yang ingin maju dalam kerjaya mereka.


Pelajar yang mengikuti sesuatu EMBA Ireland akan mendapat asas perniagaan yang kukuh dan belajar permohonan praktikal perniagaan dan kepimpinan teori. Kurikulum EMBA Ireland dipertingkatkan melalui interaksi rakan sebaya dan berkongsi pengalaman profesional, dengan memberi tumpuan kepada kepimpinan dan pengurusan. Kursus untuk EMBA Ireland akan mengkaji topik seperti pengurusan operasi, penyelidikan perniagaan, sumber manusia, kewangan, ekonomi, dan pemasaran. Siswazah dari program EMBA Ireland sering dapat maju dalam kerjaya mereka kepada pihak pengurusan atasan dan kedudukan kepimpinan eksekutif.


Jika anda berminat untuk ijazah EMBA Ireland, kemudian tatal melalui pilihan di bawah dan mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat profesional anda!

Hasil Filter

MBA Eksekutif (sambilan)

Trinity College Dublin – MBA programs
EMBA
Sep 2020
<
Separuh masa
<
2 tahun
English
Kampus

Sama ada anda ingin pantas mengejar trajektori kerjaya semasa anda, atau pivot dalam arah yang sepenuhnya baru, Trinity Executive MBA menetapkan perjalanan pembelajaran yang m ...

Baca lebih lanjut