Sambilan EMBA di Ireland

2 Terbaik Sambilan EMBA di Ireland

MBA

Sebaik sahaja anda telah mendapat ijazah sarjana dalam bidang perniagaan dan mempunyai signifikan hands-on pengalaman, langkah seterusnya adalah MBA Eksekutif (EMBA). Program menggabungkan asas-asas seperti kewangan, perakaunan dan pemasaran dengan kajian kepimpinan untuk mendapatkan anda ke eksekutif dan pengurusan jawatan peringkat tinggi.

MBA adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran akademik mereka dan memohon mereka kepada situasi sebenar perniagaan yang sebenar. Ia memberi panduan kepada pelajar untuk menggambarkan dan menempatkan semula diri mereka dari segi memilih kerjaya masa depan mereka. Pelajar memperolehi pemahaman yang luas fungsi utama pelbagai bidang perniagaan dan menggunakan kemahiran ini untuk menyumbang kepada hala tuju strategik perniagaan.

Ireland adalah sebuah pulau di utara-barat benua Eropah. Ia adalah pulau ketiga terbesar di Eropah dan pulau kedua puluh terbesar di Bumi. Ke sebelah timur adalah pulau yang lebih besar daripada Great Britain, dari mana ia dipisahkan oleh Laut Ireland.

Sambilan EMBA di Ireland

Baca lebih lanjut

Trinity Executive MBA

Trinity College Dublin - Business School
Campus Sambilan 24  September 2019 Ireland Dublin

The Trinity Executive MBA adalah program sambilan separuh masa yang direka untuk mencabar pemikiran anda dan merealisasikan potensi anda, sambil sesuai dengan jadual anda. [+]

Trinity Executive MBA

The Trinity Executive MBA adalah program sambilan separuh masa yang direka untuk mencabar pemikiran anda dan merealisasikan potensi anda, sambil sesuai dengan jadual anda.

Sorotan Program

Modul Kepimpinan dan Pembangunan Profesional

Memperbaiki kesedaran diri anda dan merentangkan di luar zon selesa anda untuk mengetahui kualiti kepimpinan anda yang unik. Jurulatih prestasi yang berkelayakan, bengkel kumpulan dan ujian psikometrik hanya beberapa cara yang dapat membantu anda untuk merealisasikan potensi anda.

Projek Perundingan Syarikat

Pembelajaran aksi langsung dengan syarikat-syarikat sebenar adalah bahagian penting dari MBA Trinity. Sepanjang program ini, anda akan bekerja secara langsung dengan eksekutif kanan dalam syarikat-syarikat merentasi pelbagai industri, menangani isu-isu perniagaan strategik yang sebenar.... [-]


MBA Eksekutif

UCD Michael Smurfit Graduate Business School
Campus Sambilan 24  September 2019 Ireland Dublin

Kami adalah berasaskan penyelidikan yang terkemuka di sekolah perniagaan Ireland dan anda akan diletakkan di lokasi strategik untuk mengambil kesempatan daripada penyelidikan kami menjalankan sini. Fakulti antarabangsa kami adalah sumber yang berharga, menawarkan tuisyen yang berkualiti tinggi dan pengalaman perniagaan yang luas. [+]

Kaedah pengajaran inovatif dalam tetapan kumpulan kecil. Profesional, rakan-rakan bermotivasi tinggi. Sentuhan dengan alumni dan pemimpin korporat. Terlatih, fakulti antarabangsa.

Matlamat MBA Eksekutif

Pengetahuan Kami adalah berasaskan penyelidikan yang terkemuka di sekolah perniagaan Ireland dan anda akan diletakkan di lokasi strategik untuk mengambil kesempatan daripada penyelidikan kami menjalankan sini. Fakulti antarabangsa kami adalah sumber yang berharga, menawarkan tuisyen yang berkualiti tinggi dan pengalaman perniagaan yang luas.

Kemahiran pengurusan Kami akan membantu anda meningkatkan analisis kritikal, penyelesaian masalah dan lain-lain kemahiran perniagaan yang praktikal dan membangunkan "soft skills" anda, seperti kemahiran komunikasi dan interpersonal, melalui arahan dan bimbingan.... [-]