Sambilan EMBA di Ireland

2 Terbaik Sambilan EMBA di Ireland

MBA

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda juga boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Jika anda ingin mendaki tangga korporat dan mendapat jawatan pengurus, MBA adalah untuk anda. Program ini memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mendapatkan serba boleh, dari segi pemahaman, dari pelbagai fungsi, bidang perniagaan. Plus keupayaan untuk menggunakan alat dan analisis, menyumbang kepada perancangan strategik, dan membuat keputusan.

Ireland baru-baru ini melaksanakan undang-undang, yang mewajibkan semua pelajar menghadiri pendidikan universiti untuk memohon pinjaman kerajaan untuk membolehkan mereka mencapai impian akademik yang lebih tinggi. Bahasa rasmi pertama adalah Ireland, juga dikenali sebagai Ireland Gaelic, tetapi Bahasa Inggeris (bahasa rasmi kedua) digunakan secara meluas. Ibu negara adalah Dublin. Ireland adalah terkenal untuk menyambut Hari Saint Patrick (17 Mac) di seluruh dunia.

Sambilan EMBA di Ireland

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif

UCD Michael Smurfit Graduate Business School
Campus Sambilan 24  September 2019 Ireland Dublin

Kami adalah berasaskan penyelidikan yang terkemuka di sekolah perniagaan Ireland dan anda akan diletakkan di lokasi strategik untuk mengambil kesempatan daripada penyelidikan kami menjalankan sini. Fakulti antarabangsa kami adalah sumber yang berharga, menawarkan tuisyen yang berkualiti tinggi dan pengalaman perniagaan yang luas. [+]

Kaedah pengajaran inovatif dalam tetapan kumpulan kecil. Profesional, rakan-rakan bermotivasi tinggi. Sentuhan dengan alumni dan pemimpin korporat. Terlatih, fakulti antarabangsa.

Matlamat MBA Eksekutif

Pengetahuan Kami adalah berasaskan penyelidikan yang terkemuka di sekolah perniagaan Ireland dan anda akan diletakkan di lokasi strategik untuk mengambil kesempatan daripada penyelidikan kami menjalankan sini. Fakulti antarabangsa kami adalah sumber yang berharga, menawarkan tuisyen yang berkualiti tinggi dan pengalaman perniagaan yang luas.

Kemahiran pengurusan Kami akan membantu anda meningkatkan analisis kritikal, penyelesaian masalah dan lain-lain kemahiran perniagaan yang praktikal dan membangunkan "soft skills" anda, seperti kemahiran komunikasi dan interpersonal, melalui arahan dan bimbingan.... [-]


Trinity Executive MBA

Trinity College Dublin - Business School
Campus Sambilan 24  September 2019 Ireland Dublin

The Trinity Executive MBA adalah program sambilan separuh masa yang direka untuk mencabar pemikiran anda dan merealisasikan potensi anda, sambil sesuai dengan jadual anda. [+]

Trinity Executive MBA

The Trinity Executive MBA adalah program sambilan separuh masa yang direka untuk mencabar pemikiran anda dan merealisasikan potensi anda, sambil sesuai dengan jadual anda.

Sorotan Program

Modul Kepimpinan dan Pembangunan Profesional

Memperbaiki kesedaran diri anda dan merentangkan di luar zon selesa anda untuk mengetahui kualiti kepimpinan anda yang unik. Jurulatih prestasi yang berkelayakan, bengkel kumpulan dan ujian psikometrik hanya beberapa cara yang dapat membantu anda untuk merealisasikan potensi anda.

Projek Perundingan Syarikat

Pembelajaran aksi langsung dengan syarikat-syarikat sebenar adalah bahagian penting dari MBA Trinity. Sepanjang program ini, anda akan bekerja secara langsung dengan eksekutif kanan dalam syarikat-syarikat merentasi pelbagai industri, menangani isu-isu perniagaan strategik yang sebenar.... [-]