MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA in Dublin di Ireland 2019

Satu EMBA di Dublin adalah pilihan utama bagi orang-orang perniagaan banyak di seluruh dunia. Selain institusi akademik yang cemerlang, Dublin mempunyai banyak untuk menawarkan yang boleh menggalakkan pertumbuhan kedua-dua peribadi dan profesional, yang boleh melengkapkan pengalaman akademik. Di Dublin, peserta boleh mendapat manfaat daripada suasana pelbagai budaya dan cergas yang telah dibangunkan dalam dekad yang lalu.

Dengan EMBA di Dublin, peserta membawa pengalaman unik mereka profesional dan latar belakang ke meja, mewujudkan persekitaran pembelajaran yang merangsang intelek di mana rakan-rakan boleh belajar daripada perspektif yang berbeza. The EMBA di Dublin program memberi tumpuan kepada membina asas yang kukuh dalam prinsip perniagaan teras dengan penekanan kepada kepimpinan dan pengurusan. Satu EMBA di Dublin juga boleh membolehkan rangkaian profesional yang kuat yang akan dibina menyediakan pembangunan dan kemajuan peluang profesional.

Sila lihat melalui EMBA dalam program Dublin di bawah dan anda boleh mencari ijazah untuk anda!

Hasil Filter

Trinity Executive MBA

Trinity College Dublin - Business School
Kampus Sambilan 24 bulan Sept. 2019 Ireland Dublin

The Trinity Executive MBA adalah program sambilan separuh masa yang direka untuk mencabar pemikiran anda dan merealisasikan potensi anda, sambil sesuai dengan jadual anda.