EMBA di Ireland

Terbaik EMBA di Ireland 2019

MBA

Ireland meletakkan nilai yang tinggi pada pendidikan, dan ini terbukti dengan institusi pendidikan yang sangat dihormati dan fakulti. Ini telah membuat Ireland destinasi popular untuk pelajar antarabangsa memohon EMBA, dan juga untuk profesional perniagaan yang ingin maju dalam kerjaya mereka.


Pelajar yang mengikuti sesuatu EMBA Ireland akan mendapat asas perniagaan yang kukuh dan belajar permohonan praktikal perniagaan dan kepimpinan teori. Kurikulum EMBA Ireland dipertingkatkan melalui interaksi rakan sebaya dan berkongsi pengalaman profesional, dengan memberi tumpuan kepada kepimpinan dan pengurusan. Kursus untuk EMBA Ireland akan mengkaji topik seperti pengurusan operasi, penyelidikan perniagaan, sumber manusia, kewangan, ekonomi, dan pemasaran. Siswazah dari program EMBA Ireland sering dapat maju dalam kerjaya mereka kepada pihak pengurusan atasan dan kedudukan kepimpinan eksekutif.


Jika anda berminat untuk ijazah EMBA Ireland, kemudian tatal melalui pilihan di bawah dan mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat profesional anda!

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif

UCD Michael Smurfit Graduate Business School
Campus Sambilan 24  September 2019 Ireland Dublin

Kami adalah berasaskan penyelidikan yang terkemuka di sekolah perniagaan Ireland dan anda akan diletakkan di lokasi strategik untuk mengambil kesempatan daripada penyelidikan kami menjalankan sini. Fakulti antarabangsa kami adalah sumber yang berharga, menawarkan tuisyen yang berkualiti tinggi dan pengalaman perniagaan yang luas. [+]

Kaedah pengajaran inovatif dalam tetapan kumpulan kecil. Profesional, rakan-rakan bermotivasi tinggi. Sentuhan dengan alumni dan pemimpin korporat. Terlatih, fakulti antarabangsa.

Matlamat MBA Eksekutif

Pengetahuan Kami adalah berasaskan penyelidikan yang terkemuka di sekolah perniagaan Ireland dan anda akan diletakkan di lokasi strategik untuk mengambil kesempatan daripada penyelidikan kami menjalankan sini. Fakulti antarabangsa kami adalah sumber yang berharga, menawarkan tuisyen yang berkualiti tinggi dan pengalaman perniagaan yang luas.

Kemahiran pengurusan Kami akan membantu anda meningkatkan analisis kritikal, penyelesaian masalah dan lain-lain kemahiran perniagaan yang praktikal dan membangunkan "soft skills" anda, seperti kemahiran komunikasi dan interpersonal, melalui arahan dan bimbingan.... [-]


Trinity Executive MBA

Trinity College Dublin - Business School
Campus Sambilan 24  September 2019 Ireland Dublin

The Trinity Executive MBA adalah program sambilan separuh masa yang direka untuk mencabar pemikiran anda dan merealisasikan potensi anda, sambil sesuai dengan jadual anda. [+]

Trinity Executive MBA

The Trinity Executive MBA adalah program sambilan separuh masa yang direka untuk mencabar pemikiran anda dan merealisasikan potensi anda, sambil sesuai dengan jadual anda.

Sorotan Program

Modul Kepimpinan dan Pembangunan Profesional

Memperbaiki kesedaran diri anda dan merentangkan di luar zon selesa anda untuk mengetahui kualiti kepimpinan anda yang unik. Jurulatih prestasi yang berkelayakan, bengkel kumpulan dan ujian psikometrik hanya beberapa cara yang dapat membantu anda untuk merealisasikan potensi anda.

Projek Perundingan Syarikat

Pembelajaran aksi langsung dengan syarikat-syarikat sebenar adalah bahagian penting dari MBA Trinity. Sepanjang program ini, anda akan bekerja secara langsung dengan eksekutif kanan dalam syarikat-syarikat merentasi pelbagai industri, menangani isu-isu perniagaan strategik yang sebenar.... [-]