Filter
EMBA
Ireland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Ireland 2019

Ireland meletakkan nilai yang tinggi pada pendidikan, dan ini terbukti dengan institusi pendidikan yang sangat dihormati dan fakulti. Ini telah membuat Ireland destinasi popular untuk pelajar antarabangsa memohon EMBA, dan juga untuk profesional perniagaan yang ingin maju dalam kerjaya mereka.


Pelajar yang mengikuti sesuatu EMBA Ireland akan mendapat asas perniagaan yang kukuh dan belajar permohonan praktikal perniagaan dan kepimpinan teori. Kurikulum EMBA Ireland dipertingkatkan melalui interaksi rakan sebaya dan berkongsi pengalaman profesional, dengan memberi tumpuan kepada kepimpinan dan pengurusan. Kursus untuk EMBA Ireland akan mengkaji topik seperti pengurusan operasi, penyelidikan perniagaan, sumber manusia, kewangan, ekonomi, dan pemasaran. Siswazah dari program EMBA Ireland sering dapat maju dalam kerjaya mereka kepada pihak pengurusan atasan dan kedudukan kepimpinan eksekutif.


Jika anda berminat untuk ijazah EMBA Ireland, kemudian tatal melalui pilihan di bawah dan mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat profesional anda!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Trinity College Dublin - Business School

The Trinity Executive MBA adalah program sambilan separuh masa yang direka untuk mencabar pemikiran anda dan merealisasikan potensi anda, sambil sesuai dengan jadual anda ... [+]

Trinity Executive MBA

The Trinity Executive MBA adalah program sambilan separuh masa yang direka untuk mencabar pemikiran anda dan merealisasikan potensi anda, sambil sesuai dengan jadual anda.

Sorotan Program

Modul Kepimpinan dan Pembangunan Profesional

Memperbaiki kesedaran diri anda dan merentangkan di luar zon selesa anda untuk mengetahui kualiti kepimpinan anda yang unik. Jurulatih prestasi yang berkelayakan, bengkel kumpulan dan ujian psikometrik hanya beberapa cara yang dapat membantu anda untuk merealisasikan potensi anda.

Projek Perundingan Syarikat

Pembelajaran aksi langsung dengan syarikat-syarikat sebenar adalah bahagian penting dari MBA Trinity. Sepanjang program ini, anda akan bekerja secara langsung dengan eksekutif kanan dalam syarikat-syarikat merentasi pelbagai industri, menangani isu-isu perniagaan strategik yang sebenar.... [-]

Ireland Dublin
Sept. 2019
English
Sambilan
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu