MBASTUDIES

2 EMBA dalam Inovasi 2021

EMBA bermaksud Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan. Ia adalah Sarjana lepasan ijazah ijazah khusus untuk profesional yang bekerja, yang direka untuk membenarkan para pelajar untuk mendapatkan Sarjana mereka dalam dua tahun ketika masih bekerja sepenuh masa.

 

Apakah yang dimaksudkan dengan EMBA dalam Inovasi? Pelajar yang berjaya menamatkan program ijazah lanjutan ini akan dilengkapi dengan pengetahuan dalam bidang-bidang yang penting dalam strategi, kewangan, pemasaran, dan perakaunan. Peserta program akan terus mengasah kemahiran kepimpinan mereka, dan akan belajar pengurusan organisasi yang berkesan. Pelajar akan diajar dari perspektif seluruh syarikat, dan menggunakan pengetahuan ini untuk berusaha ke arah kerjaya dalam pengurusan kanan dan kepimpinan.

 

Satu EMBA dalam Inovasi mengajar pelajar bagaimana untuk mendapatkan idea-idea mereka dari tanah, dan bagaimana untuk menguruskan semua aspek perniagaan yang semakin berkembang.Ia adalah satu tahap yang baik untuk mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam kedudukan kepimpinan di pelbagai industri, atau sebagai ketua syarikat anda sendiri.

 

Darjah EMBA direka untuk siap dalam masa dua tahun, jadi tuisyen dan kos-kos lain perlu dikira sewajarnya. Jumlah kos memperoleh ijazah yang berbeza-beza antara institusi, tetapi sering majikan semasa sanggup memberi sumbangan dan membantu memberi subsidi kos ijazah.

 

Graduan dengan EMBA dalam Inovasi sering pergi untuk melancarkan syarikat permulaan mereka sendiri dan menjalankan perniagaan kecil dalam pelbagai bidang. Beberapa sekolah akan membantu pelajar dengan pertama mereka baru memulakan perniagaan, memberikan mereka bimbingan pakar dan persekitaran sekolah di mana untuk mendapatkan idea mereka dari tanah. Kawasan-kawasan lain di mana pemegang ijazah boleh mencari pekerjaan termasuk pemasaran dan pengurusan, kedua-dua kawasan di mana mereka boleh mengambil komitmen mereka kepada idea-idea baru kepada khalayak yang bersedia.

 

Mendapatkan EMBA anda dalam Inovasi talian menawarkan beberapa kelebihan. Anda boleh belajar mengikut jadual anda sendiri, yang sesuai untuk orang yang bekerja pada masa yang sama. Kelas dalam talian juga membolehkan anda untuk menghadiri universiti di seluruh dunia tanpa meninggalkan keselesaan rumah. Pelajar-pelajar lain mungkin lebih suka persekitaran bilik darjah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

2 Hasil dalam Inovasi Filter

MBA Eksekutif

Swiss School of Business and Management
EMBA
<
Sepenuh Masa
<
12&nbsp;-&nbsp;16 bulan
English
Kampus

MBA ini memberi tumpuan kepada 3 bidang utama yang menangani aspek Eksekutif: Memimpin Inovasi Disruptive, Kepimpinan Eksekutif, Teknologi, dan Orang. Program MBA Eksekutif (E ...

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif Inovasi & Perniagaan Creation

TUM School of Management Executive Programs
EMBA
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;4 semester
English
Kampus

MBA Eksekutif Inovasi dan Perniagaan Creation di TUM Pengajian Pengurusan komited untuk menjadi satu program keusahawanan utama untuk profesional. Ia menggabungkan pendidikan ...

Baca lebih lanjut