MBASTUDIES

EMBA di Indonesia 2020

Satu program EMBA Indonesia akan menyediakan pendidikan daripada perspektif antarabangsa di institusi pendidikan dipandang tinggi dan dari fakulti berkualiti tinggi. Indonesia menyediakan lokasi yang menarik untuk pembelajaran di kalangan budaya dan intelek.


EMBA Indonesia direka untuk profesional kini bekerja sebagai ahli perniagaan. Pelajar EMBA Indonesia digalakkan membawa mereka pengetahuan on-the-kerja untuk persekitaran pembelajaran melalui kursus interaktif dan kerja kumpulan. Melalui kursus yang memberi tumpuan kepada perakaunan, ekonomi, pemasaran, dan teknologi maklumat, pelajar akan memperolehi pemahaman yang kukuh prinsip perniagaan dengan memberi tumpuan kepada kepimpinan dan pengurusan. Graduan EMBA Indonesia sering mampu untuk maju dalam kerjaya mereka untuk pengurusan peringkat atas dan jawatan kepimpinan eksekutif dalam syarikat-syarikat dan perniagaan antarabangsa.


Jika ini kedengaran menarik minat anda, kemudian mengambil lihat melalui program EMBA Indonesia di bawah dan mendapati tahap yang menunggu untuk anda!              

Hasil Filter

Master eksekutif pentadbiran perniagaan

IPMI International Business School
EMBA
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Ini adalah program teras IPMI Business School. Program ini, dengan penambahbaikan yang berterusan, telah berjalan selama dua puluh tahun dan menghasilkan beberapa pengurus pro ...

Baca lebih lanjut