Filter
EMBA
Indonesia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Indonesia 2019/2020

Satu program EMBA Indonesia akan menyediakan pendidikan daripada perspektif antarabangsa di institusi pendidikan dipandang tinggi dan dari fakulti berkualiti tinggi. Indonesia menyediakan lokasi yang menarik untuk pembelajaran di kalangan budaya dan intelek.


EMBA Indonesia direka untuk profesional kini bekerja sebagai ahli perniagaan. Pelajar EMBA Indonesia digalakkan membawa mereka pengetahuan on-the-kerja untuk persekitaran pembelajaran melalui kursus interaktif dan kerja kumpulan. Melalui kursus yang memberi tumpuan kepada perakaunan, ekonomi, pemasaran, dan teknologi maklumat, pelajar akan memperolehi pemahaman yang kukuh prinsip perniagaan dengan memberi tumpuan kepada kepimpinan dan pengurusan. Graduan EMBA Indonesia sering mampu untuk maju dalam kerjaya mereka untuk pengurusan peringkat atas dan jawatan kepimpinan eksekutif dalam syarikat-syarikat dan perniagaan antarabangsa.


Jika ini kedengaran menarik minat anda, kemudian mengambil lihat melalui program EMBA Indonesia di bawah dan mendapati tahap yang menunggu untuk anda!              

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Indonesia
Jenis pengajian
Secara
IPMI International Business School

Ini adalah program teras IPMI Business School. Program ini, dengan penambahbaikan yang berterusan, telah berjalan selama dua puluh tahun dan menghasilkan beberapa penguru ... [+]

Ini adalah program teras IPMI Business School. Program ini, dengan penambahbaikan yang berterusan, telah berjalan selama dua puluh tahun dan menghasilkan beberapa pengurus profesional dan pemimpin. Ciri-ciri utama program ini adalah:

Harvard Business School Kaedah Case-Study

Kurikulum IPMI Business School telah biasa dengan cepat kepada perubahan konsep dan amalan dalam perniagaan. Seperti Harvard Business School, IPMI Business School adalah terutamanya sekolah perniagaan kes-kajian dengan kajian kes dari Harvard, INSEAD dan IPMI Business School sendiri. Penggunaan kes atau nisbah antara kes dan rangka kerja konsep berbeza-beza bergantung pada mata pelajaran dan program kursus.... [-]

Indonesia Jakarta