MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA di India 2019/2020

Mencari cara untuk meningkatkan kerjaya anda ke peringkat seterusnya? Sama ada anda adalah berasal dari India atau profesional antarabangsa mencari salah satu daripada ekonomi yang paling berkembang pesat di dunia, satu EMBA di India boleh menjadi jawapan yang sempurna untuk keperluan anda. Dengan EMBA di India, profesional di India dan di seluruh dunia sedang tenggelam di dalam persekitaran perniagaan yang didorong dan memajukan kerjaya, membolehkan untuk peluang maksimum untuk membina pengalaman individu dan kemahiran.

Program-program yang sering menyediakan kursus-kursus peringkat tinggi dalam pengurusan dan kepimpinan yang diajar oleh terkenal di dunia, profesor yang berpengalaman, memberi pelajar manfaat luar biasa daripada orang yang paling lengkap dan berpengetahuan di dalam bidang pengurusan. Dalam kajian kes tertentu dan teori-teori berkenaan ke arah pengalaman individu dan ramalan, profesional dan profesor dapat bekerjasama dan membincangkan tindakan yang lalu dan keputusan.Ia adalah dalam elemen ini yang EMBA di India pelajar menerima peningkatan yang paling positif untuk kemahiran dan pengetahuan kerjaya. Satu EMBA di India akan memudahkan peralihan daripada menjadi seorang profesional untuk pengurus dalam maklumat yang didorong oleh ekonomi hari 's, di mana semua ahli profesional perlu yang kukuh di dalam bidang teras pengurusan, dan kemahiran dalam kepimpinan dan strategi.

Untuk mencari program EMBA India untuk anda, mencari melalui pilihan di bawah!

Hasil Filter

MBA Eksekutif

ISMS Business School
Kampus Sepenuh masa 24 bulan Permintaan Maklumat India Bengaluru

Setiap profesional yang bekerja perlu kritikal untuk membangunkan satu set pembangunan profesional dan objektif pembelajaran yang khusus untuk diri mereka dalam MBA Eksekutif.

Mba eksekutif global (EMBA)

HHL Leipzig Graduate School of Management
Kampus Sepenuh masa 21 bulan Permintaan Maklumat Brazil Morro de São Paulo China Guangzhou Jerman Kitzscher India Kolkata Sepanyol Barcelona + 8 lagi

The Global Executive MBA EADA dan HHL menyediakan anda untuk bekerja dalam persekitaran perniagaan global dan berdaya saing dan akan membimbing anda ke tahap ilmu yang sangat diperlukan untuk berjaya meneruskan proses pembangunan pengurusan anda.

PGDM eksekutif untuk usahawan

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Kampus Sambilan 15 bulan Julai 2020 India Bengaluru

Program menjangkau untuk tempoh 15 bulan tempoh (mengikut norma AICTE). Modul terdiri daripada 10 hari pertunangan bilik darjah. Sesi kelas interaktif dengan pendekatan 'mentor'. Ditambah dengan bahan e-pembelajaran. Setiap modul termasuk interaksi dan jaringan dengan usahawan berjaya & pakar industri.

PGDM eksekutif dalam analisis perniagaan

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Kampus Sambilan 15 bulan Julai 2020 India Bengaluru

Satu program yang ditandakan khas untuk eksekutif yang bekerja, dari semua jalur pengurusan, bertujuan untuk melengkapkan mereka dengan

mba eksekutif

Don Bosco University
Online Sambilan 18 - 36 bulan Julai 2020 India Gurugram Guwahati + 1 lagi

Seorang Sarjana Eksekutif Perniagaan Ijazah Pengurusan Bekerja Professionals, Program EMBA menyumbang kepada pembangunan kerjaya Eksekutif Korporat dan Profesional, menyediakan mereka untuk pengurusan pertengahan atau pengurusan atasan kerjaya korporat, atau sebagai Pemilik Perniagaan. The One Tahun MBA Eksekutif Program ini direka khas untuk melengkapkan eksekutif dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Peralihan daripada menjadi Profesional untuk seorang Pengurus, dalam ekonomi hari 's pengetahuan, memerlukan yang kukuh di dalam disiplin teras pengurusan, dan kemahiran dalam Kepimpinan dan Strategi.

Mba eksekutif

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Kampus Sambilan 20 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Ann Arbor India Bengaluru Emiriah Arab Bersatu Dubai Thailand Bangkok + 6 lagi

Sekolah Perniagaan Ross diiktiraf di seluruh dunia sebagai peneraju dalam MBA dan Pendidikan Eksekutif. EMBA menyatukan tradisi kecemerlangan ini untuk memberikan pengalaman pembangunan yang unik dalam gabungan kepimpinan dan analisisnya.