MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA in Bangalore di India 2019

Menjadi yang bandar paling ramai penduduk dan kedua paling pesat berkembang ketiga utama di India, Bangalore adalah gabungan pelbagai budaya dan pengaruh. Walaupun terkenal sebagai pusat India untuk teknologi maklumat dan perniagaan, ia juga menempatkan pelbagai kolej dan universiti-universiti yang diiktiraf. Terima kasih kepada faktor-faktor ini, Bangalore sering dipanggil "Lembah Silikon India". Satu EMBA dari Bangalore adalah ijazah dicari diiktiraf di seluruh dunia. Mengambil EMBA di Bangalore akan membolehkan pelajar meneroka pelbagai bidang pengurusan dan perniagaan, serta menyediakan mereka dengan pengetahuan dan kemahiran penting bagi pengurus yang berjaya.

Satu EMBA di Bangalore membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada topik-topik seperti Perniagaan Antarabangsa, Pengurusan Pemasaran, Keusahawanan dan Perniagaan Kecil atau Perbankan dan Kewangan. Program-program yang direka bentuk dengan cara yang membolehkan pelajar menggunakan sepenuhnya prospek pertumbuhan dan pekerjaan mereka.Satu EMBA di Bangalore boleh diambil kedua-dua sebagai ijazah biasa dan jarak.

Jika anda mahu untuk membangunkan kemahiran kepimpinan anda dan menemui kemungkinan baru dalam bidang anda, satu EMBA mungkin hanya ijazah yang tepat untuk anda. Tatal ke bawah dan melihat apa pilihan yang ada!

Hasil Filter

MBA Eksekutif

ISMS Business School
Kampus Sepenuh masa 24 bulan Permintaan Maklumat India Bengaluru

Setiap profesional yang bekerja perlu kritikal untuk membangunkan satu set pembangunan profesional dan objektif pembelajaran yang khusus untuk diri mereka dalam MBA Eksekutif.

PGDM eksekutif untuk usahawan

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Kampus Sambilan 15 bulan Julai 2019 India Bengaluru

Program menjangkau untuk tempoh 15 bulan tempoh (mengikut norma AICTE). Modul terdiri daripada 10 hari pertunangan bilik darjah. Sesi kelas interaktif dengan pendekatan 'mentor'. Ditambah dengan bahan e-pembelajaran. Setiap modul termasuk interaksi dan jaringan dengan usahawan berjaya & pakar industri.

PGDM eksekutif dalam analisis perniagaan

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Kampus Sambilan 15 bulan Julai 2019 India Bengaluru

Satu program yang ditandakan khas untuk eksekutif yang bekerja, dari semua jalur pengurusan, bertujuan untuk melengkapkan mereka dengan

Mba eksekutif

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Kampus Sambilan 20 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Ann Arbor India Bengaluru Emiriah Arab Bersatu Dubai Thailand Bangkok + 6 lagi

Sekolah Perniagaan Ross diiktiraf di seluruh dunia sebagai peneraju dalam MBA dan Pendidikan Eksekutif. EMBA menyatukan tradisi kecemerlangan ini untuk memberikan pengalaman pembangunan yang unik dalam gabungan kepimpinan dan analisisnya.