Filter
EMBA
Austria Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda EMBA dalam Healthcare Management di Austria

Satu EMBA atau Eksekutif MBA adalah ijazah perniagaan siswazah peringkat bagi golongan profesional dan eksekutif. Ia membolehkan mereka untuk belajar pendidikan eksekutif perniagaan dan bekerja pada masa yang sama.

Republik Austria mempunyai budaya politik, pendidikan dan kebudayaan yang luas. Geografi Austria juga membolehkan untuk semua jenis pengalaman bermusim.

EMBA dalam Healthcare Management di Austria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Healthcare Management, Austria

Other options within this field of study:
SMBS - University of Salzburg Business School

MBA Eksekutif Antarabangsa - Program pengajian Pengurusan Penjagaan Kesihatan berlaku di tiga tempat antarabangsa: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC dan Toronto. ... [+]

MBA Eksekutif Antarabangsa - Pengurusan Penjagaan Kesihatan

Latihan Pengurusan untuk Eksekutif dalam Sektor Penjagaan Kesihatan

Program kajian ini bertujuan untuk menyampaikan latihan pengurusan di sektor penjagaan kesihatan secara akademik. Ini termasuk pemahaman yang diperlukan terhadap pasaran penjagaan kesihatan, kemahiran analisis, kecekapan sosial, kawalan, pemasaran, pengurusan penjagaan kesihatan strategik dan operasi, perbandingan sistem dalam sektor penjagaan kesihatan dan topik-topik yang lebih lanjut.

Matlamat penting program pengajian MBA adalah untuk meningkatkan kecekapan kepimpinan kakitangan eksekutif institusi penjagaan kesihatan awam dan swasta serta industri farmaseutikal dan perubatan-teknikal. Ia juga bertujuan untuk menyokong eksekutif tertinggi dalam peranan mereka membuat keputusan.... [-]

Austria Salzburg
October 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu