MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA di Greece 2019/2020

Greece adalah sebuah negara yang mempunyai sejarah yang kaya dan sekarang adalah kuno dan moden pada masa yang sama. Satu EMBA di Greece akan menyediakan pelajar dengan pendidikan yang berkualiti tinggi dalam persekitaran yang sama budaya dan intelektual merangsang yang membawa kepada kerja-kerja beberapa ahli falsafah sejarah terbesar.


EMBA di Greece dipermudahkan melalui kursus yang ketat, seminar, dan bengkel. Program ini direka untuk profesional yang bekerja semasa mencari untuk memajukan kerjaya mereka ke tahap yang lebih tinggi, seperti pengurusan eksekutif. Pelajar EMBA Greece disediakan dengan asas perniagaan yang kukuh melalui kerja kursus pada topik ekonomi, kewangan, pemasaran, teknologi maklumat, dan perakaunan. Program EMBA Greece dilengkapkan dengan pengalaman on-the-kerja yang pelajar boleh membawa kepada persekitaran pembelajaran.


Program EMBA Greece direka supaya pelajar boleh terus bekerja dalam profesion mereka dan melanjutkan pelajaran.Jika ini bunyi seperti apa yang anda cari, mengambil lihat di bawah dan anda boleh mencari pendidikan untuk anda!

Hasil Filter

Eksekutif mba

DEI College
Kampus Sept. 2020 Yunani Thessaloniki

The Executive MBA di Business School Northampton direka dengan teliti untuk menawarkan pengetahuan mendalam semua bidang perniagaan kritikal dan fungsi. Untuk berjaya dalam perniagaan, anda memerlukan lebih daripada hanya kemahiran perniagaan.

MBA Eksekutif

International Hellenic University (IHU)
Kampus Sambilan 24 bulan Permintaan Maklumat Yunani Thessaloniki

IHU MBA Eksekutif adalah program berkualiti 24 bulan yang diajar sepanjang hujung minggu yang dilanjutkan sekali sebulan dan bermula setiap bulan Januari. Secara keseluruhannya ada enam belas kelas hujung minggu.

Mba eksekutif - laluan antarabangsa

University of Strathclyde Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 24 bulan Og 2020 Yunani Athens Singapura Switzerland Zürich Bahrain Manama مليسيا Petaling Jaya Kuala Lumpur Oman Muscat Emiriah Arab Bersatu Dubai Abu Dhabi Itali Milan Jerman Munich China Beijing Perancis Toulouse + 21 lagi

Strathclyde Business School (SBS) mempunyai sejarah yang panjang dan bangga menjadi sebuah sekolah perniagaan yang inovatif - dan sebahagian daripada sebuah universiti teknologi terkemuka - dengan 'pembelajaran yang berguna' di tengah-tengahnya. SBS dinamakan Business School of the Year dalam anugerah Pendidikan Times Higher 2016 diumumkan pada bulan November. Anugerah itu dibuat bagi mengiktiraf sikap inovatif dan keusahawanan Business School dan prestasi keseluruhan yang 'cemerlang'.