Sambilan EMBA di Greece

3 Terbaik Sambilan EMBA di Greece

MBA

Bagi mereka yang telah mendapat jumlah hujan yang pengalaman perniagaan profesional dan bersedia untuk bekerja dalam kedudukan yang lebih menonjol, MBA Eksekutif (EMBA) adalah langkah seterusnya. Kursus mengenai perakaunan, kepimpinan dan kewangan adalah antara mata pelajaran yang diterokai.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan atau MBA adalah dua tahun ijazah peringkat siswazah bahawa individu boleh meneruskan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Pendapatan MBA boleh membantu graduan mendapatkan pengetahuan yang penting, kemahiran, dan pengalaman yang mereka perlukan untuk memulakan kerjaya dalam dunia korporat.

 

Greece, secara rasmi Republik Hellenic, atau Hellas sebagai dipanggil dari zaman purba, adalah sebuah negara di Eropah Tenggara. Menurut banci 2011, penduduk Greece 's adalah sekitar 11 juta.

Sambilan EMBA di Greece

Baca lebih lanjut

Eksekutif Mba

DEI College
Campus September 2018 Yunani Thessaloniki

The Executive MBA di Business School Northampton direka dengan teliti untuk menawarkan pengetahuan mendalam semua bidang perniagaan kritikal dan fungsi. Untuk berjaya dalam perniagaan, anda memerlukan lebih daripada hanya kemahiran perniagaan. [+]

Penerangan

The Executive MBA di Business School Northampton direka dengan teliti untuk menawarkan pengetahuan mendalam semua bidang perniagaan kritikal dan fungsi. Untuk berjaya dalam perniagaan, anda memerlukan lebih daripada hanya kemahiran perniagaan. Sarjana Pentadbiran Perniagaan Eksekutif kelulusan kepakaran diiktiraf di peringkat global untuk bercita-cita tinggi, graduan bermotivasi.

MBA Eksekutif yang unik ini sesuai untuk mereka yang bercita-cita profesional perniagaan tanpa pengalaman perniagaan atau pengurusan sebelumnya tetapi mempunyai kepentingan yang jelas dalam dan semangat untuk Perniagaan, Enterprise dan Keusahawanan.

Memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan dari University of Northampton akan menyokong perkembangan kerjaya anda dengan membangunkan pemikiran dan penyelidikan kemahiran kritikal anda yang akan meningkatkan pengetahuan perniagaan anda dan pemahaman. MBA akan mengajar anda teori amalan pengurusan yang berkesan dan melengkapkan anda dengan kemahiran yang penting, keyakinan dan kecekapan untuk membantu anda apabila anda menceburi industri pilihan anda. Anda akan belajar untuk berfikir penyelesaian berasaskan sisi, konvensyen cabaran dan tawaran pengetahuan kepada isu-isu perniagaan. Anda akan dapat untuk berfikir dan beroperasi secara berbeza kepada rakan-rakan anda yang penting dalam arena perniagaan global hari ini.... [-]


MBA Eksekutif

International Hellenic University (IHU)
Campus Sambilan 24  January 2019 Yunani Thessaloniki

IHU MBA Eksekutif adalah program berkualiti 24 bulan yang diajar sepanjang hujung minggu yang dilanjutkan sekali sebulan dan bermula setiap bulan Januari. Secara keseluruhannya ada enam belas kelas hujung minggu. [+]

IHU Executive MBA adalah program 24-bulan yang diajar sepanjang hujung minggu yang panjang (termasuk hari Jumaat) sekali sebulan dan bermula setiap bulan Januari. Secara keseluruhannya ada enam belas kelas hujung minggu.

Program kami direka untuk profesional sibuk untuk memajukan kerjayanya tanpa kehilangan momentum. Jadual pengajaran fleksibel bertujuan untuk membolehkan pelajar dari pelbagai latar belakang menghadiri kelas. Selain itu, pelbagai kaedah pengajaran digunakan untuk memudahkan pembelajaran, seperti bengkel, sesi pembangunan kemahiran lembut dan mengintegrasikan seminar.

Pengajaran berlaku di kampus, di Thessaloniki.

Pengambilan seterusnya: Permohonan diterima sehingga pemilihan kerusi yang ditawarkan.... [-]


Mba Eksekutif - Laluan Antarabangsa

University of Strathclyde Business School
Online & Campus Combined Sambilan 24  August 2018 Yunani Athens

Strathclyde Business School (SBS) mempunyai sejarah yang panjang dan bangga menjadi sebuah sekolah perniagaan yang inovatif - dan sebahagian daripada sebuah universiti teknologi terkemuka - dengan 'pembelajaran yang berguna' di tengah-tengahnya. SBS dinamakan Business School of the Year dalam anugerah Pendidikan Times Higher 2016 diumumkan pada bulan November. Anugerah itu dibuat bagi mengiktiraf sikap inovatif dan keusahawanan Business School dan prestasi keseluruhan yang 'cemerlang'. [+]

The Strathclyde MBA telah disediakan di luar UK sejak tahun 1988, dengan beribu-ribu peserta kursus MBA kini sukatan, dan banyak lagi yang sedang belajar di negara mereka sendiri.

The Strathclyde MBA mempunyai laluan kajian banyak, tetapi kami menekankan pendekatan 'satu MBA' kami. MBA Eksekutif anda belajar melalui salah satu daripada pusat-pusat antarabangsa kami betul-betul program yang sama seperti yang anda akan belajar di Glasgow, dan ahli akademik yang menyampaikan unsur-unsur teras program ini di negara anda juga menyerahkan MBA di Glasgow.

Format program direka khas untuk eksekutif yang sibuk yang memerlukan untuk menggabungkan komitmen kerjaya dan keluarga dengan tuntutan pengajian MBA. Fleksibiliti pendekatan sambilan membolehkan peserta untuk menamatkan pengajian dalam tempoh dua tahun. Walau bagaimanapun, kajian boleh merebak tempoh yang lebih lama jika perlu, untuk maksimum enam tahun.... [-]