Filter
EMBA
Yunani Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

2 Terbaik Sambilan EMBA di Greece

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

MBA atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah program ijazah selama dua tahun. Dalam usaha untuk meneruskan MBA, pelajar perlu terlebih dahulu telah menerima Ijazah Sarjana Muda dalam bidang yang berkaitan. Dalam program MBA, pelajar menerima kursus yang berkaitan dengan perniagaan yang melayakkan mereka untuk mengendalikan dan menguruskan perniagaan dan syarikat.

 

Greece membangunkan sistem pendidikan mereka dengan pendidikan yang lebih tinggi di bahagian atas. Lebih 40% daripada semua orang Yunani hidup di Athens dan ada juga di mana peluang yang terbaik untuk mengejar tahap pendidikan yang lebih tinggi adalah. Bersempadan dengan Albania, Macedonia, Bulgaria dan Turki, Greece adalah mutiara pelancong dengan salah satu pantai di dunia 's yang hebat.

Sambilan EMBA di Greece

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

International Hellenic University (IHU)

IHU MBA Eksekutif adalah program berkualiti 24 bulan yang diajar sepanjang hujung minggu yang dilanjutkan sekali sebulan dan bermula setiap bulan Januari. Secara keseluru ... [+]

IHU Executive MBA adalah program 24-bulan yang diajar sepanjang hujung minggu yang panjang (termasuk hari Jumaat) sekali sebulan dan bermula setiap bulan Januari. Secara keseluruhannya ada enam belas kelas hujung minggu.

Program kami direka untuk profesional sibuk untuk memajukan kerjayanya tanpa kehilangan momentum. Jadual pengajaran fleksibel bertujuan untuk membolehkan pelajar dari pelbagai latar belakang menghadiri kelas. Selain itu, pelbagai kaedah pengajaran digunakan untuk memudahkan pembelajaran, seperti bengkel, sesi pembangunan kemahiran lembut dan mengintegrasikan seminar.

Pengajaran berlaku di kampus, di Thessaloniki.

Pengambilan seterusnya: Permohonan diterima sehingga pemilihan kerusi yang ditawarkan.... [-]

Yunani Thessaloniki
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Strathclyde Business School

Strathclyde Business School (SBS) mempunyai sejarah yang panjang dan bangga menjadi sebuah sekolah perniagaan yang inovatif - dan sebahagian daripada sebuah universiti te ... [+]

The Strathclyde MBA telah disediakan di luar UK sejak tahun 1988, dengan beribu-ribu peserta kursus MBA kini sukatan, dan banyak lagi yang sedang belajar di negara mereka sendiri.

The Strathclyde MBA mempunyai laluan kajian banyak, tetapi kami menekankan pendekatan 'satu MBA' kami. MBA Eksekutif anda belajar melalui salah satu daripada pusat-pusat antarabangsa kami betul-betul program yang sama seperti yang anda akan belajar di Glasgow, dan ahli akademik yang menyampaikan unsur-unsur teras program ini di negara anda juga menyerahkan MBA di Glasgow.

Format program direka khas untuk eksekutif yang sibuk yang memerlukan untuk menggabungkan komitmen kerjaya dan keluarga dengan tuntutan pengajian MBA. Fleksibiliti pendekatan sambilan membolehkan peserta untuk menamatkan pengajian dalam tempoh dua tahun. Walau bagaimanapun, kajian boleh merebak tempoh yang lebih lama jika perlu, untuk maksimum enam tahun.... [-]

Yunani Athens
Og 2020
English
Sambilan
24 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu