Filter
EMBA
Yunani Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Greece 2019/2020

Greece adalah sebuah negara yang mempunyai sejarah yang kaya dan sekarang adalah kuno dan moden pada masa yang sama. Satu EMBA di Greece akan menyediakan pelajar dengan pendidikan yang berkualiti tinggi dalam persekitaran yang sama budaya dan intelektual merangsang yang membawa kepada kerja-kerja beberapa ahli falsafah sejarah terbesar.


EMBA di Greece dipermudahkan melalui kursus yang ketat, seminar, dan bengkel. Program ini direka untuk profesional yang bekerja semasa mencari untuk memajukan kerjaya mereka ke tahap yang lebih tinggi, seperti pengurusan eksekutif. Pelajar EMBA Greece disediakan dengan asas perniagaan yang kukuh melalui kerja kursus pada topik ekonomi, kewangan, pemasaran, teknologi maklumat, dan perakaunan. Program EMBA Greece dilengkapkan dengan pengalaman on-the-kerja yang pelajar boleh membawa kepada persekitaran pembelajaran.


Program EMBA Greece direka supaya pelajar boleh terus bekerja dalam profesion mereka dan melanjutkan pelajaran.Jika ini bunyi seperti apa yang anda cari, mengambil lihat di bawah dan anda boleh mencari pendidikan untuk anda!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

DEI College

The Executive MBA di Business School Northampton direka dengan teliti untuk menawarkan pengetahuan mendalam semua bidang perniagaan kritikal dan fungsi. Untuk berjaya dal ... [+]

Penerangan

The Executive MBA di Business School Northampton direka dengan teliti untuk menawarkan pengetahuan mendalam semua bidang perniagaan kritikal dan fungsi. Untuk berjaya dalam perniagaan, anda memerlukan lebih daripada hanya kemahiran perniagaan. Sarjana Pentadbiran Perniagaan Eksekutif kelulusan kepakaran diiktiraf di peringkat global untuk bercita-cita tinggi, graduan bermotivasi.

MBA Eksekutif yang unik ini sesuai untuk mereka yang bercita-cita profesional perniagaan tanpa pengalaman perniagaan atau pengurusan sebelumnya tetapi mempunyai kepentingan yang jelas dalam dan semangat untuk Perniagaan, Enterprise dan Keusahawanan.

Memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan dari University of Northampton akan menyokong perkembangan kerjaya anda dengan membangunkan pemikiran dan penyelidikan kemahiran kritikal anda yang akan meningkatkan pengetahuan perniagaan anda dan pemahaman. MBA akan mengajar anda teori amalan pengurusan yang berkesan dan melengkapkan anda dengan kemahiran yang penting, keyakinan dan kecekapan untuk membantu anda apabila anda menceburi industri pilihan anda. Anda akan belajar untuk berfikir penyelesaian berasaskan sisi, konvensyen cabaran dan tawaran pengetahuan kepada isu-isu perniagaan. Anda akan dapat untuk berfikir dan beroperasi secara berbeza kepada rakan-rakan anda yang penting dalam arena perniagaan global hari ini.... [-]

Yunani Thessaloniki
International Hellenic University (IHU)

IHU MBA Eksekutif adalah program berkualiti 24 bulan yang diajar sepanjang hujung minggu yang dilanjutkan sekali sebulan dan bermula setiap bulan Januari. Secara keseluru ... [+]

IHU Executive MBA adalah program 24-bulan yang diajar sepanjang hujung minggu yang panjang (termasuk hari Jumaat) sekali sebulan dan bermula setiap bulan Januari. Secara keseluruhannya ada enam belas kelas hujung minggu.

Program kami direka untuk profesional sibuk untuk memajukan kerjayanya tanpa kehilangan momentum. Jadual pengajaran fleksibel bertujuan untuk membolehkan pelajar dari pelbagai latar belakang menghadiri kelas. Selain itu, pelbagai kaedah pengajaran digunakan untuk memudahkan pembelajaran, seperti bengkel, sesi pembangunan kemahiran lembut dan mengintegrasikan seminar.

Pengajaran berlaku di kampus, di Thessaloniki.

Pengambilan seterusnya: Permohonan diterima sehingga pemilihan kerusi yang ditawarkan.... [-]

Yunani Thessaloniki
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Strathclyde Business School

Strathclyde Business School (SBS) mempunyai sejarah yang panjang dan bangga menjadi sebuah sekolah perniagaan yang inovatif - dan sebahagian daripada sebuah universiti te ... [+]

The Strathclyde MBA telah disediakan di luar UK sejak tahun 1988, dengan beribu-ribu peserta kursus MBA kini sukatan, dan banyak lagi yang sedang belajar di negara mereka sendiri.

The Strathclyde MBA mempunyai laluan kajian banyak, tetapi kami menekankan pendekatan 'satu MBA' kami. MBA Eksekutif anda belajar melalui salah satu daripada pusat-pusat antarabangsa kami betul-betul program yang sama seperti yang anda akan belajar di Glasgow, dan ahli akademik yang menyampaikan unsur-unsur teras program ini di negara anda juga menyerahkan MBA di Glasgow.

Format program direka khas untuk eksekutif yang sibuk yang memerlukan untuk menggabungkan komitmen kerjaya dan keluarga dengan tuntutan pengajian MBA. Fleksibiliti pendekatan sambilan membolehkan peserta untuk menamatkan pengajian dalam tempoh dua tahun. Walau bagaimanapun, kajian boleh merebak tempoh yang lebih lama jika perlu, untuk maksimum enam tahun.... [-]

Yunani Athens
Og 2020
English
Sambilan
24 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu