EMBA dalam General Management

Terbaik 3 EMBA dalam General Management 2019

General Management

Individu yang bekerja sama ada pengurus dan pengarah sering mengambil kursus MBA Eksekutif untuk menjadi lebih berkelayakan. Program-program ini sesuai untuk mereka yang sudah bekerja di bidang pilihan mereka dan memenuhi beberapa industri yang berbeza.

Apakah EMBA dalam Pengurusan Am? Program ini direka untuk membantu para profesional menjadi pemimpin yang lebih baik dalam syarikat dan industri mereka. Kursus biasanya membincangkan teknik kepimpinan dan komunikasi, serta kaedah untuk meningkatkan organisasi dan perancangan. Ijazah ini mungkin melibatkan beberapa kelas teori ekonomi dan perniagaan, serta pemasaran, hubungan pelanggan dan kecekapan perniagaan. Program mungkin memerlukan pelbagai tugasan praktikal, membantu pelajar mempelajari teknik pengurusan sebenar dan amalan perniagaan yang mempunyai aplikasi segera.

Melengkapkan ijazah EMBA dapat melengkapkan graduan dengan pelbagai kemahiran, termasuk kepemimpinan, organisasi perniagaan dan pemikiran kritis. Kemahiran ini dapat membantu para profesional memimpin syarikat ke arah kejayaan, dan mereka juga meningkatkan peluang pengurus untuk kemajuan kerjaya.

Kursus EMBA sering diambil oleh pelajar separuh masa, jadi kos bergantung kepada berapa kerap kelas diambil dan berapa lama program berlangsung. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai harga, cuba hubungi universiti secara langsung.

Selepas menerima EMBA dalam Pengurusan Am, graduan boleh mula mencari kedudukan peringkat tinggi dalam bidang pilihan mereka. Bagi mereka yang sudah bekerja sebagai pengurus, mungkin menjadi pengurus umum atau pengarah, mengawasi pasukan yang lebih besar. Pekerja yang ingin berpindah ke posisi pengurus atau pengarah mungkin dapat melakukannya dengan lebih cepat dengan bantuan ijazah ini. MBA Eksekutif juga boleh membantu individu melangkah ke jawatan kepimpinan dengan syarikat permulaan yang muda dan membangun. Bagi mereka yang mempunyai LLC, ijazah ini boleh membantu menjamin kerja sebagai pengurus peristiwa berdasarkan per-projek.

Sebuah EMBA dalam Pengurusan Am boleh diselesaikan di kebanyakan universiti serta melalui kursus dalam talian. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ijazah ini, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif Pengurusan Am

Institut für Management
Campus Sambilan 18  Pendaftaran Terbuka Austria Salzburg

master cabaran perniagaan, keputusan strategik dan memenuhi tanggungjawab kepimpinan - dengan ijazah akademik MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan), anda layak untuk peringkat pengurusan. Pendidikan pengurusan am yang komprehensif menyediakan semasa, pengetahuan perniagaan yang mendalam dan pengurusan dan kemahiran kepimpinan. Pada IFM - Institut für Management di Salzburg anda belajar sangat fleksibel: reka bentuk kajian Individu dan penjagaan menyeluruh membawa anda kepada kejayaan! [+]

kajian pengurusan sambilan di Salzburg

Sejak awal abad ke-21, Sarjana Pentadbiran Perniagaan MBA mungkin ijazah pasca-siswazah yang paling diiktiraf pada masa ini. Tidak tanpa sebab - kerana kajian menjadikan pendidikan perniagaan yang sangat baik untuk eksekutif di peringkat akademik yang tertinggi.

kelebihan tertentu mereka IFM:

Reka bentuk modular program MBA Eksekutif kami, garis dasar pada bila-bila! perancangan pembelajaran yang fleksibel, perancangan pemeriksaan individu menyesuaikan diri dengan bajet masa anda! Disediakan oleh anda sebagai sebahagian daripada kandungan kursus dan konsep dalam bentuk kertas kerja dan tesis Sarjana membawa anda satu penggunaan praktikal segera bagi pembangunan masa depan peribadi dan profesional anda.... [-]


MBA Am

International Institute of Business, Business School (IIB)
Campus Sepenuh masa Sambilan 18  March 2019 Ukraine Kyiv + 1 lagi

Program MBA Am di Institut Perniagaan Antarabangsa adalah program untuk para pemimpin muda dan pengurus, yang terlibat dalam bidang pengambilan keputusan di cawangan yang berbeza dan bidang fungsional baik dalam syarikat-syarikat nasional dan antarabangsa yang penting dan di syarikat-syarikat kecil dan perniagaan pertengahan. [+]

Program MBA Am di Institut Perniagaan Antarabangsa adalah program untuk para pemimpin muda dan pengurus, yang terlibat dalam bidang pengambilan keputusan di cawangan yang berbeza dan bidang fungsional baik dalam syarikat-syarikat nasional dan antarabangsa yang penting dan di syarikat-syarikat kecil dan perniagaan pertengahan.

Modul-modul yang ditawarkan kepada para pelajar ditujukan kepada pembentukan sistem pengetahuan dan kemahiran praktikal, yang diperlukan untuk memahami trend perkembangan perniagaan domestik dan antarabangsa, menyelesaikan masalah-masalah penting syarikat dan meningkatkan keberkesanannya. pemenuhan fungsi pentadbiran dalam keadaan pergolakan persekitaran perniagaan yang tinggi.... [-]


EMBA dalam bidang pengurusan am

German Business School
Campus Sambilan September 2019 Tunisia Tunis

Program EMBA Pengurusan Am merupakan sektor-neutral dan sesuai untuk pekerja daripada segmen industri yang berbeza dan ekonomi, kejuruteraan, teknikal atau sains latar belakang. [+]

EMBA dalam Pengurusan Am

GBS Eksekutif MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) program mensasarkan eksekutif korporat, pengurus semasa dan akan datang, yang membolehkan mereka untuk mendapatkan ijazah berprestij ini sambil terus memegang jawatan sepenuh masa yang sedia ada.

program EMBA memberi tumpuan kepada meningkatkan pemikiran pengurusan strategik peserta yang akan membolehkan mereka untuk melaksanakan analisis kritikal daripada apa jua keadaan perniagaan dan memohon pelbagai teori pengurusan untuk menyelesaikan masalah perniagaan. Satu lagi aspek penting dalam program ini adalah pembangunan kepimpinan dan kemahiran komunikasi dan pembinaan rangkaian profesional melalui aktiviti pembinaan pasukan dan kerja kumpulan. Selain itu, peserta belajar menggunakan alat yang diperlukan untuk penyelidikan perniagaan dan pada akhir dari program ini boleh menyepadukan dan menggunakan pengetahuan yang diterima untuk kawasan mereka pengkhususan.... [-]