Filter
EMBA
Finland Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

2 Terbaik Sambilan EMBA di Finland

Sebaik sahaja anda telah mendapat ijazah sarjana dalam bidang perniagaan dan mempunyai signifikan hands-on pengalaman, langkah seterusnya adalah MBA Eksekutif (EMBA). Program menggabungkan asas-asas seperti kewangan, perakaunan dan pemasaran dengan kajian kepimpinan untuk mendapatkan anda ke eksekutif dan pengurusan jawatan peringkat tinggi.

Individu yang telah memperoleh ijazah sarjana muda dan ingin meningkatkan lagi pengetahuan dan latihan mereka boleh memilih untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan, atau MBA. MBA adalah program dua tahun yang boleh membantu menyediakan graduan untuk kerjaya dalam kepimpinan dan pengurusan dalam dunia perniagaan.

Finland, secara rasmi Republik Finland, adalah sebuah negara Nordic terletak di rantau Fennoscandian di Eropah Utara.

Sambilan EMBA di Finland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Hanken School of Economics

Hanken MBA Eksekutif adalah program yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang berpusat di Helsinki, Finland. Selepas menamatkan program ini, anda akan mempunyai panda ... [+]

Hanken kesan dengan Hanken EMBA

Hanken MBA Eksekutif adalah program yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang berpusat di Helsinki, Finland. Selepas menamatkan program ini, anda akan mempunyai pandangan dan alat untuk memberi impak kepada mana-mana tetapan perniagaan.

Program kami membolehkan anda mengukuhkan kemahiran membuat keputusan dan kepimpinan anda yang strategik, dengan itu melengkapkan anda untuk mencipta nilai untuk diri anda, organisasi anda dan pelanggan anda, serta pemegang kepentingan yang lain.

Hanken Executive MBA adalah program pendidikan eksekutif separuh masa yang dijalankan dalam bahasa Inggeris. Kami percaya kekuatan dialog, interaksi dan hubungan tatap muka: kami mengenali individu dalam kumpulan, kumpulan kami adalah kecil dan fakulti kami dan pensyarah berpengalaman sangat berdedikasi untuk program kami.... [-]

Finland Helsinki
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Henley Business School Finland

Dunia perniagaan berkaitan dunia hari ini memerlukan perspektif yang lebih luas, kemahiran baru dan cara berfikir yang berlainan. Henley Executive MBA (EMBA) - Global dir ... [+]

Praktikal. Global. Ijazah Sarjana.

MBA Eksekutif global kami direka untuk pengurus yang sibuk dan berpengalaman dengan cita-cita untuk meningkatkan kepimpinan dan kemahiran pengurusan mereka.

Eksekutif MBA (EMBA) - Global

Dunia perniagaan berkaitan dunia hari ini memerlukan perspektif yang lebih luas, kemahiran baru dan cara berfikir yang berlainan. Henley Executive MBA (EMBA) - Global direka untuk membangunkan pemimpin perniagaan yang cemerlang bersedia untuk menghadapi cabaran dan peluang operasi dalam ekonomi global yang kompleks dan pantas kini. Ia membangunkan pemimpin-pemimpin yang kuat, bertanggungjawab dan beradaptasi.

Dengan menghubungkan pembelajaran anda kepada isu-isu organisasi global yang relevan dan terkini, manfaat EMBA global Henley dapat diukur dengan jelas, menawarkan ROI yang besar kepada anda secara peribadi dan, secara lebih luas, kepada syarikat anda.... [-]

Finland Helsinki
Mac 2020
English
Sambilan
21 - 27 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu