Filter
EMBA
Finland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Finland 2019

Sebaik sahaja anda telah mendapat ijazah sarjana dalam bidang perniagaan dan mempunyai signifikan hands-on pengalaman, langkah seterusnya adalah MBA Eksekutif (EMBA). Program menggabungkan asas-asas seperti kewangan, perakaunan dan pemasaran dengan kajian kepimpinan untuk mendapatkan anda ke eksekutif dan pengurusan jawatan peringkat tinggi.

Individu yang telah memperoleh ijazah sarjana muda dan ingin meningkatkan lagi pengetahuan dan latihan mereka boleh memilih untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan, atau MBA. MBA adalah program dua tahun yang boleh membantu menyediakan graduan untuk kerjaya dalam kepimpinan dan pengurusan dalam dunia perniagaan.

Finland, secara rasmi Republik Finland, adalah sebuah negara Nordic terletak di rantau Fennoscandian di Eropah Utara.

EMBA di Finland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Henley Business School

The Executive MBA untuk pengurus yang berpengalaman dan bercita-cita tinggi yang ingin membangunkan kecekapan kepimpinan dan pengurusan mereka. program ini disusun untuk ... [+]

Mewujudkan hasil yang lebih baik

Henley Executive MBA adalah pengalaman yang sengit dan memuaskan. Ia mencabar, merangsang dan relevan. Dalam banyak keadaan, ia mengubah kehidupan.

Triple diiktiraf oleh AMBA, EQUIS dan AACSB, dan di kalangan MBA yang paling terkenal di dunia, Henley Executive MBA direka untuk membantu anda mencapai yang terbaik hasil yang mungkin dalam perniagaan dan dalam kehidupan. Faedah yang boleh diukur dengan jelas, menawarkan ROI yang banyak kepada anda secara peribadi dan yang lebih meluas, untuk syarikat anda. Henley Executive MBA adalah satu-satunya program MBA di Finland yang menawarkan ijazah sarjana.

Memanfaatkan kepakaran kami diiktiraf di peringkat global dalam perniagaan antarabangsa, kepimpinan, reputasi korporat dan kewangan antarabangsa. Belajar bagaimana untuk berfikir secara strategik dan mendapat keyakinan yang lebih besar. Kami akan berhubung dengan anda pada setiap peringkat, melalui bimbingan dan pembangunan peribadi, untuk memberikan anda keyakinan dan tenaga untuk menangani cabaran anda dan fokus yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda.... [-]

Finland Helsinki
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 - 7 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hanken School of Economics

Hanken MBA Eksekutif adalah program yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang berpusat di Helsinki, Finland. Selepas menamatkan program ini, anda akan mempunyai panda ... [+]

Hanken kesan dengan Hanken EMBA

Hanken MBA Eksekutif adalah program yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang berpusat di Helsinki, Finland. Selepas menamatkan program ini, anda akan mempunyai pandangan dan alat untuk memberi impak kepada mana-mana tetapan perniagaan.

Program kami membolehkan anda mengukuhkan kemahiran membuat keputusan dan kepimpinan anda yang strategik, dengan itu melengkapkan anda untuk mencipta nilai untuk diri anda, organisasi anda dan pelanggan anda, serta pemegang kepentingan yang lain.

Hanken Executive MBA adalah program pendidikan eksekutif separuh masa yang dijalankan dalam bahasa Inggeris. Kami percaya kekuatan dialog, interaksi dan hubungan tatap muka: kami mengenali individu dalam kumpulan, kumpulan kami adalah kecil dan fakulti kami dan pensyarah berpengalaman sangat berdedikasi untuk program kami.... [-]

Finland Helsinki
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu