Filter
EMBA
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 4 EMBA dalam Financial Management 2019

Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah pilihan yang baik untuk individu yang ingin melacak kerjaya mereka ke jawatan pengurusan. Pelajar MBA dibentangkan dengan senario kehidupan sebenar yang dapat menyediakan mereka untuk kemajuan pesat di tempat kerja. Akibatnya, graduan MBA terus menjadi permintaan tinggi kerana kemahiran yang mereka perolehi dalam program ini.

Apakah MBA dalam Pengurusan Kewangan? Ini adalah ijazah yang bertujuan untuk profesional yang bekerja di bidang kewangan organisasi masing-masing dan ingin meningkatkan pengetahuan mereka tentang alat dan teknik terkini dalam sektor pengurusan kewangan. Jenis ijazah ini boleh menyediakan graduan untuk jawatan kepimpinan eksekutif. Pelajar boleh mendaftar dalam kursus yang berurusan dengan topik seperti pengurusan strategik, pemasaran, pengurusan projek dan perakaunan.

Pelajar yang berminat dalam MBA dalam Pengurusan Kewangan boleh mengharapkan untuk membangunkan pemikiran strategik dan kemahiran kewangan yang boleh digunakan untuk meningkatkan masa dan pengurusan wang mereka. Kemahiran menyelesaikan masalah yang lebih baik boleh meletakkan mereka untuk lebih banyak peluang peringkat senior dan gaji yang lebih tinggi di tempat kerja.

Kos MBA akan berbeza-beza bergantung kepada sekolah dan jenis program yang ditawarkan. Pelajar yang berminat harus memastikan untuk menyelidik program-program yang terdapat dalam kemampuan kewangan mereka.

Banyak peluang wujud untuk graduan dengan MBA dalam kelayakan Pengurusan Kewangan. Sebahagian daripada jawatan ini boleh termasuk penganalisis kewangan, pengurus jabatan kewangan, bank pelaburan dan ketua pegawai kewangan. Graduan boleh memilih untuk bekerja untuk syarikat antarabangsa, organisasi kerajaan atau bukan keuntungan. Sesetengah orang juga memilih untuk bekerja sebagai perunding atau usahawan. Kerana ia merupakan ijazah lanjutan, MBA juga boleh menyediakan graduan untuk program doktoral.

MBA dalam program Pengurusan Kewangan boleh ditemui di universiti di seluruh dunia. Pelajar yang berminat untuk mengikuti ijazah harus mencari program yang memenuhi keperluan dan jadual mereka. Kelas boleh diambil dalam pelbagai format termasuk sepenuh masa, sambilan, orang atau dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

4 Hasil dalam Financial Management

Formato Educativo

Peserta dalam program ini akan berhadapan dengan menganalisis dan menilai kawasan kewangan syarikat-syarikat (kedua-dua perkhidmatan dan perindustrian) dengan cara yang s ... [+]

Peserta dalam program ini akan berhadapan dengan menganalisis dan menilai kawasan kewangan syarikat-syarikat (kedua-dua perkhidmatan dan perindustrian) dengan cara yang sungguh praktikal, melalui penggunaan alat-alat, teknik dan prosedur analisis perniagaan. Kandungan dibangunkan melalui aktiviti-aktiviti yang menyokong pelajar untuk meningkatkan asas-asas teori sektor kewangan, manakala biasa dengan alat terkini dan konsep dalam bidang pengurusan kewangan. Program ini bertujuan terutamanya dan tidak semata-mata kepada profesional yang berada dalam hubungan dengan kawasan kewangan syarikat masing-masing atau yang ingin mendekati mereka dengan cara yang sangat praktikal.

panduan cepat/>... [-]
Sepanyol Madrid Spain Online
July 2019
Sepenuh masa
10 
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EMAS Eurasian Management & Administration School

Mendapat 50% DISKAUN MENANGKAN KERETA atau WANG! Premium lanjutan (1) Penuh waktu di kampus di Rusia, (2) Pengajian campuran atau (3) Program pendidikan pelaksanaan onlin ... [+]

HURRY UP! 50% DISKAUN TANPA TUITION WIN A CAR! - MOHON SEKARANG!

Belajar bahasa inggeris!

Premium lanjutan (1) Penuh waktu di kampus di Rusia, (2) Pengajian campuran atau (3) 100% Program pendidikan penerapan dalam talian bagi mereka yang memerlukan kemahiran pengurusan moden yang matang untuk bekerja di jawatan kanan dan yang tidak berpuas hati dengan pengetahuan asas yang diberikan oleh kebanyakan sekolah perniagaan akademik. Oleh kerana pelajar pengkhususan Pengurusan Kewangan menerima kursus lengkap mengenai pengurusan kewangan.

2 ijazah berprestasi: Ijazah Eksekutif MBA dari EMAS ( Rusia) Ijazah Eksekutif MBA GFKM ( Kesatuan Eropah, Poland).

PELAJARI LEBIH LANJUT UNTUK MENGGUNAKAN PROGRAM DI SINI.... [-]

Rusia Moscow Nizhny Novgorod
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 18 
Campus
Online
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EMAS Eurasian Management & Administration School

Mendapat 50% DISKAUN MENANGKAN KERETA atau WANG! Belajar bahasa inggeris! (1) Di mana-mana sahaja, (2) Pengajian bercampur atau (3) Penuh waktu di kampus di Rusia! Top-18 ... [+]

HURRY UP! 50% DISKAUN TANPA TUITION WIN A CAR! - MEMOHON SEKARANG !

Belajar bahasa inggeris!

Premium lanjutan (1) 100% Dalam talian, (2) Pembelajaran campuran atau (3) Penuh waktu di kampus di Rusia program pendidikan pelaksanaan bagi mereka yang memerlukan kemahiran pengurusan moden yang matang untuk bekerja di jawatan kanan dan yang tidak berpuas hati dengan pengetahuan asas yang diberikan oleh kebanyakan sekolah perniagaan akademik. Oleh kerana pelajar pengkhususan Pengurusan Kewangan menerima kursus lengkap mengenai pengurusan kewangan.

2 ijazah berprestasi: Ijazah Eksekutif MBA dari EMAS ( Rusia) Ijazah Eksekutif MBA GFKM ( Kesatuan Eropah, Poland).

PELAJARI LEBIH LANJUT UNTUK MENGGUNAKAN PROGRAM DI SINI.... [-]

Rusia Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ukraine Kyiv Belarus Minsk Kazakhstan Almaty  + 6 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 18 
Campus
Online
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Ini Master Eksekutif (EMBA) dalam Perakaunan dan Kewangan program kajian pengurusan adalah sesuai untuk pelajar-pelajar yang bekerja secara langsung selepas sekolah tingg ... [+]

3 TOP UNIVERSITI = 1 IJAZAH EUROPEAN Semua pelajar akan mendapat tambahan untuk Diploma ABMS Diploma Bersama dengan Universiti Dąbrowa Górnicza (WSB) dan Universiti Kebangsaan Taras Shevchenko. 3 Top Eropah Universiti = Best Maya / Program Jarak = 1 Top Diploma Eropah SWITZERLAND + EU + TOP RANKING 500

Advance Kepakaran anda di ABMS

Berhubungan dengan pelajar dan pemimpin seperti anda dalam program master dalam talian kami. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai pelajar sarjana di ABMS.

Untuk Penyelidik Akademik dan Pendidik

Eksekutif Sarjana Perakaunan dan Pengurusan Kewangan (EMBA) melambangkan tahap seterusnya dengan pencapaian dalam sebarang bidang akademik.... [-]

Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
12 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu