MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA in Dubai di Emiriah Arab Bersatu 2019

Dubai adalah salah satu daripada bandar-bandar di dunia yang paling dinamik yang menawarkan peluang-peluang perniagaan banyak, yang menjadikan ia lokasi yang sangat baik untuk program EMBA. Dubai telah menjadi sebuah bandar antarabangsa, dengan cepat berkembang menjadi pusat ekonomi dan perniagaan dunia.

EMBA Dubai akan menyediakan profesional perniagaan semasa dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memegang jawatan pengurusan dan eksekutif. Kursus untuk EMBA Dubai akan menggabungkan asas perniagaan yang kukuh dengan keupayaan kepimpinan untuk mengurus dan berfikir secara strategik untuk membuat keputusan, menyedari lagi matlamat perniagaan. Pelajar EMBA Dubai akan mendapat manfaat daripada rangkaian yang luas dan juga pengetahuan on-the-kerja yang setiap pelajar membawa kepada persekitaran pembelajaran. Siswazah dari program EMBA Dubai sering pergi untuk kerjaya sebagai pengurus dan pemimpin dalam perniagaan kecil dan besar.

Jika anda sedang mempertimbangkan ijazah sarjana, maka satu EMBA Dubai boleh menunggu untuk anda!Sila lihat melalui pilihan di bawah dan mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat peribadi dan profesional anda!

Hasil Filter

master eksekutif pentadbiran perniagaan (EMBA)

International Institute of Management & Technology Studies
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai + 1 lagi

Dengan kursus ini, anda boleh Menjadi selari dengan teknologi terkini yang digunakan dalam sektor pengurusan bagi pelbagai bentuk transaksi.

EMBA

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai
Kampus Sepenuh masa 6 semester Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

SZABIST menawarkan ijazah EMBA dua tahun untuk eksekutif dan pengurus pertengahan / peringkat yang berusaha untuk mencapai kecemerlangan dan cabaran yang lebih besar dalam kehidupan profesional mereka. EMBA adalah program dua tahun yang tersebar di enam semester dan

Mba eksekutif

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Kampus Sambilan 20 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Ann Arbor India Bengaluru Emiriah Arab Bersatu Dubai Thailand Bangkok + 6 lagi

Sekolah Perniagaan Ross diiktiraf di seluruh dunia sebagai peneraju dalam MBA dan Pendidikan Eksekutif. EMBA menyatukan tradisi kecemerlangan ini untuk memberikan pengalaman pembangunan yang unik dalam gabungan kepimpinan dan analisisnya.

Mba eksekutif - laluan antarabangsa

University of Strathclyde Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 24 bulan Oktober 2019 Yunani Athens Singapura Singapore Switzerland Zürich Bahrain Manama مليسيا Petaling Jaya Kuala Lumpur Oman Muscat Emiriah Arab Bersatu Dubai Abu Dhabi Itali Milan Jerman Munich China Beijing Perancis Toulouse + 22 lagi

Strathclyde Business School (SBS) mempunyai sejarah yang panjang dan bangga menjadi sebuah sekolah perniagaan yang inovatif - dan sebahagian daripada sebuah universiti teknologi terkemuka - dengan 'pembelajaran yang berguna' di tengah-tengahnya. SBS dinamakan Business School of the Year dalam anugerah Pendidikan Times Higher 2016 diumumkan pada bulan November. Anugerah itu dibuat bagi mengiktiraf sikap inovatif dan keusahawanan Business School dan prestasi keseluruhan yang 'cemerlang'.

MBA Eksekutif di Dubai

University of Bradford
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 2 - 4 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Bradford telah menjadi jenama terkemuka di Dubai sejak tahun 1998; kami adalah salah satu program MBA yang pertama untuk mewujudkan kehadiran di negara ini. Kami adalah Sekolah Berasaskan Triple Crown, sebahagian daripada kumpulan elit universiti yang mempunyai akreditasi dari AMBA, AACSB dan EQUIS - ini bermakna kelayakan anda akan diiktiraf di seluruh dunia. Kami juga mempunyai akreditasi dari KHDA (Lembaga Pengetahuan dan Pembangunan Manusia) di Dubai.

Mba eksekutif

Hult International Business School
Kampus Sambilan 18 - 24 tahun Og 2019 United Kingdom London China Shanghai Emiriah Arab Bersatu Dubai Amerika Syarikat San Francisco New York Cambridge Boston + 9 lagi

Hult Global Executive MBA menawarkan pendidikan perniagaan yang paling global, praktikal, dan fleksibel disediakan. Membina program yang jadual anda sendiri dan meningkatkan kemahiran anda untuk mengembangkan naluri seorang usahawan, visi yang melampaui sempadan, dan keinginan untuk mencabar status quo.

Strategi dan kepimpinan mba '

Synergy University Dubai
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 3 semester Permintaan Maklumat Emiriah Arab Bersatu Dubai

Program ini direka untuk eksekutif dan pengurus utama dari pelbagai industri dan bidang. Ia merangkumi semua topik utama yang berkaitan dengan kepimpinan, pengurusan dan pembangunan organisasi yang berjaya. Matlamat program ini adalah untuk melengkapkan pakar dengan pengetahuan perniagaan terkini untuk meningkatkan prestasi profesional mereka.