MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA in Ras Al Khaimah di Emiriah Arab Bersatu 2019

Eksekutif MBA (EMBA) Ijazah direka untuk profesional yang berpengalaman yang bersedia untuk memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam kedudukan kepimpinan dan pengurusan eksekutif. Program meneroka selok-belok kepimpinan, kewangan, pemasaran dan lain-lain topik yang berkaitan.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dibentangkan kepada graduan setelah tamat dua tahun pengajian yang meliputi tajuk lanjutan khusus seperti perniagaan, pengurusan, kewangan dan perakaunan. Pendapatan MBA boleh memberi graduan kelebihan daya saing berbanding pemohon kerja lain dalam pasaran kerja agresif.

 

Pendidikan di Emiriah Arab Bersatu mempunyai manfaatnya: matahari, laut, pasir, pendapatan bebas cukai selepas tamat pengajian dan beberapa universiti yang terbaik di samping Teluk region.In, beberapa universiti yang menduduki tempat yang berpangkalan di negara-negara lain mempunyai kampus cawangan di UAE.

Rak, atau Ras Al Khaimah adalah sebuah bandar di pantai utara Emiriah Arab Bersatu. Bandar ini terkenal dengan bukit pasir bersejarah dan suku-suku kaum. Bandar ini juga rumah kepada beberapa undang-undang dan perniagaan terbaik kolej di negara dan rantau ini.

EMBA in Ras Al Khaimah di Emiriah Arab Bersatu

Hasil Filter

Mba (eksekutif)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
Kampus Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra

program ini diajar di UAE. The Executive MBA adalah program sambilan untuk profesional perniagaan bersiap sedia untuk menjadi pengurus kanan. Tumpuannya adalah kepada pembangunan pengetahuan dan kefahaman mengenai isu-isu pengurusan strategik untuk merenung dan meningkatkan perniagaan dan amalan pengurusan.

Master eksekutif pentadbiran perniagaan (EMBA)

American University of Ras al Khaimah
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra

Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan (EMBA)