EMBA dalam Dwi MBA

Terbaik EMBA dalam Dwi MBA 2018

Dwi MBA

EMBA, atau MBA Eksekutif, adalah ijazah untuk individu yang gembira di bidang mereka tetapi yang ingin memajukan kerjaya mereka. EMBA boleh diperolehi semasa seseorang bekerja.

Ramai orang mahu tahu, apa yang EMBA dalam Dual MBA? Tawaran ini adalah untuk individu yang ingin meningkatkan pengetahuan mereka di dua kawasan yang berbeza sambil meminimumkan masa dan kos pengajian tinggi. Mengejar dua darjah sering bukan pilihan, terutama untuk individu yang bekerja, maka MBA dwi menjadikannya lebih mudah dari segi kewangan dan masa. Apa yang seseorang mengkaji semasa mengejar gelar dwi bergantung kepada bidang tumpuan. Lebih sering daripada tidak, seseorang yang ingin mempercepatkan pendidikannya dengan mengejar kedok dua mesti mempunyai ijazah sarjana muda dan mempunyai lapan tahun pengalaman kerja. Program ini biasanya mengambil masa dua tahun untuk diselesaikan.

Program MBA dwi seringkali sangat intensif, jadi mereka yang menyelesaikannya sering mempunyai komitmen yang kuat, keupayaan untuk mengutamakan tugas dan kemampuan tinggi untuk belajar dan mengekalkan maklumat. Setiap sifat ini boleh menjadi manfaat dalam kehidupan dan dalam mana-mana bidang.

Berapa banyak kos untuk mengejar EMBA dalam Dual MBA berbeza-beza. Faktor yang boleh menjejaskan jumlah kos pendidikan termasuk lokasi institusi, tempoh program dan perbelanjaan hidup seseorang.

Kerjaya yang tersedia kepada orang yang mempunyai ijazah sarjana ini bergantung pada bidang pengajian. Sebagai contoh, jika seseorang menerima ijazah dua dalam bidang kewangan dan perniagaan, peluang mungkin banyak, kerana beberapa organisasi menyewa individu dengan perniagaan yang cerdas dan kepala untuk nombor. Mereka yang major dalam pemasaran dan kajian alam sekitar mungkin berjaya dengan organisasi yang menekankan proses hijau dan kebertanggungjawaban individu.

Individu yang bekerja dan ingin mendapatkan EMBA harus melihat program dalam talian, kerana mereka menawarkan fleksibiliti yang paling. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut

Tongji-mannheim Dwi-ijazah Mba Eksekutif

Tongji University, School of Economics and Management
Campus Sambilan March 2018 China Shanghai Jerman Mannheim + 1 lagi

The Tongji-Mannheim Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program dengan tumpuan Sino-Jerman yang kukuh bertindak balas kepada permintaan yang semakin meningkat bagi pengurus yang berjaya boleh mengemudi cabaran kedua-dua budaya. Ia akan menyediakan eksekutif dari seluruh dunia dengan kemahiran dan alat yang mereka perlukan untuk jawatan dalam pengurusan tertinggi antarabangsa. [+]

Program Tongji-Mannheim Dual Degree Executive MBA

Gambaran Keseluruhan

The Tongji-Mannheim Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program dengan tumpuan Sino-Jerman yang kukuh bertindak balas kepada permintaan yang semakin meningkat bagi pengurus yang berjaya boleh mengemudi cabaran kedua-dua budaya. Ia akan menyediakan eksekutif dari seluruh dunia dengan kemahiran dan alat yang mereka perlukan untuk jawatan dalam pengurusan tertinggi antarabangsa.

Universiti kedua-dua Mannheim dan Tongji terkenal kerana kualiti akademik yang tinggi, penyelidikan canggih dan kecemerlangan pengajaran. Mereka adalah dua bekerjasama dengan pengalaman yang luas dalam pendidikan eksekutif. Selain itu, kedua-duanya mengandungi rangkaian korporat dan alumni yang sangat baik dan menunjukkan pertalian Sino-Jerman yang tinggi. The Tongji-Mannheim Executive MBA (EMBA) menggunakan terbaik kerjasama berharga ini untuk menyediakan peserta dengan yang terbaik dalam pendidikan EMBA.... [-]