MBASTUDIES

EMBA di Denmark 2020/2021

Program ijazah EMBA pilihan pendidikan fleksibel dan berpatutan untuk sepenuh masa profesional yang bekerja. Pada hari ini 's pasaran kerja, ia ' s tidak mudah untuk mencari kelebihan daya saing. Kedua-dua orang yang bekerja dan menganggur melihat kepada EMBA.

Walaupun penduduk yang kecil, Denmark kedudukan sebagai salah satu di dunia 's negara yang paling inovatif terima kasih kepada penekanan yang kuat pada penyelidikan dan berkualiti tinggi pendidikan. Anda juga akan belajar tempat simpanan dalam suasana mesra dan inovasi yang didorong oleh,.

EMBA di Denmark

Hasil Filter

MBA Eksekutif dalam Penghantaran dan Logistik (The Blue MBA)

Copenhagen Business School - The Blue MBA
EMBA
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
22 bulan
English
Kampus

MBA Eksekutif CBS dalam Penghantaran dan Logistik akan memberikan anda wawasan yang tiada tandingan ke dalam ekonomi perkapalan dan teori pengurusan moden dan aplikasi mereka ...

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif Eropah

International Business Academy
EMBA
Sep 2020
<
Separuh masa
<
2&nbsp;-&nbsp;6 tahun
English
Online

Ijazah MBA ini adalah program sambilan dan antarabangsa, yang ditawarkan oleh Universiti Leeds Beckett dalam kerjasama dengan IBA International Business Academy di Kolding.

Baca lebih lanjut

Global Executive MBA

AVT Business School
EMBA
<
Separuh masa
<
18 bulan
English
Kampus

MBA Eksekutif AMBA yang diiktiraf AVT adalah satu-satunya program kepimpinan global yang sebenar, yang ditawarkan di Denmark.

Baca lebih lanjut