MBASTUDIES.COM.MY

2 Terbaik Sambilan EMBA di Denmark

Satu EMBA atau Eksekutif MBA adalah ijazah perniagaan siswazah peringkat bagi golongan profesional dan eksekutif. Ia membolehkan mereka untuk belajar pendidikan eksekutif perniagaan dan bekerja pada masa yang sama.

Jika anda ingin mendaki tangga korporat dan mendapat jawatan pengurus, MBA adalah untuk anda. Program ini memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mendapatkan serba boleh, dari segi pemahaman, dari pelbagai fungsi, bidang perniagaan. Plus keupayaan untuk menggunakan alat dan analisis, menyumbang kepada perancangan strategik, dan membuat keputusan.

Walaupun penduduk yang kecil, Denmark kedudukan sebagai salah satu di dunia 's negara yang paling inovatif terima kasih kepada penekanan yang kuat pada penyelidikan dan berkualiti tinggi pendidikan. Anda juga akan belajar tempat simpanan dalam suasana mesra dan inovasi yang didorong oleh,.

Sambilan EMBA di Denmark

Hasil Filter

Global Executive MBA

AVT Business School
Kampus Sambilan 18 bulan Permintaan Maklumat Denmark Copenhagen

MBA Eksekutif AMBA yang diiktiraf AVT adalah satu-satunya program kepimpinan global yang sebenar, yang ditawarkan di Denmark.

MBA Eksekutif Eropah

International Business Academy
Online Sambilan 2 - 6 tahun Feb. 2020 Denmark Kolding

Ijazah MBA ini adalah program sambilan dan antarabangsa, yang ditawarkan oleh Universiti Leeds Beckett dalam kerjasama dengan IBA International Business Academy di Kolding.