Sambilan EMBA di Denmark

2 Terbaik Sambilan EMBA di Denmark

MBA

Satu EMBA atau Eksekutif MBA adalah ijazah perniagaan siswazah peringkat bagi golongan profesional dan eksekutif. Ia membolehkan mereka untuk belajar pendidikan eksekutif perniagaan dan bekerja pada masa yang sama.

Jika anda ingin mendaki tangga korporat dan mendapat jawatan pengurus, MBA adalah untuk anda. Program ini memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mendapatkan serba boleh, dari segi pemahaman, dari pelbagai fungsi, bidang perniagaan. Plus keupayaan untuk menggunakan alat dan analisis, menyumbang kepada perancangan strategik, dan membuat keputusan.

Walaupun penduduk yang kecil, Denmark kedudukan sebagai salah satu di dunia 's negara yang paling inovatif terima kasih kepada penekanan yang kuat pada penyelidikan dan berkualiti tinggi pendidikan. Anda juga akan belajar tempat simpanan dalam suasana mesra dan inovasi yang didorong oleh,.

Sambilan EMBA di Denmark

Baca lebih lanjut

Mba eksekutif

IBA International Business Academy
Campus Sambilan September 2019 Denmark Kolding

MBA Eksekutif didasarkan pada bertahun-tahun pengajaran, penyelidikan dan perundingan, yang menjadi pusat kepada aktiviti kakitangan akademik di Coventry University Business [+]

MBA Eksekutif

dengan fokus utama bidang strategi, HRM dan kewangan.

MBA Eksekutif didasarkan pada pengajaran, penyelidikan dan perundingan selama bertahun-tahun, yang menjadi pusat kegiatan staf akademik di Coventry University Business School dan IBA, dan telah menghasilkan pembangunan program pengajian tinggi di peringkat universiti, penyelidikan darjah, penempatan kerja antarabangsa, kerja media dan pelbagai penerbitan di kedua-dua institusi.

UNTUK SIAPA?

MBA eksekutif adalah pendidikan antarabangsa yang sebenar untuk pengurus perniagaan yang dihantar bersama oleh Coventry University Business School di England dan The International Business Academy (IBA) di Kolding, Denmark.... [-]


Global Executive MBA

AVT Business School
Campus Sambilan 18  October 2019 Denmark Copenhagen

MBA Eksekutif AMBA yang diiktiraf AVT adalah satu-satunya program kepimpinan global yang sebenar, yang ditawarkan di Denmark. [+]

MBA Eksekutif

MBA Eksekutif (Master of Business Administration) di AVT adalah perjalanan yang memperkaya yang membolehkan anda mengasah kemahiran pengurusan anda sambil meneroka perubahan peranan pemimpin dalam persekitaran perniagaan dinamik hari ini.

MBA adalah program 18-bulan dalam dua bahagian:

Bahagian 1 adalah CBA yang mengambil masa enam bulan / 650 jam belajar. Bahagian 2 adalah MBA yang mengambil tambahan 12 bulan / 1,300 jam belajar dan dibina pada kejayaan program CBA.

Bahagian pertama dari MBA Eksekutif merangkumi lawatan belajar yang menyenangkan, pembukaan mata ke Cambridge di Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat.

Kelas MBA Eksekutif juga bergerak ke Shanghai untuk rendaman di pasaran China.... [-]