Filter
EMBA
Denmark Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik EMBA di Denmark 2019/2020

Satu EMBA atau Eksekutif MBA adalah ijazah perniagaan siswazah peringkat bagi golongan profesional dan eksekutif. Ia membolehkan mereka untuk belajar pendidikan eksekutif perniagaan dan bekerja pada masa yang sama.

Jika anda ingin mendaki tangga korporat dan mendapat jawatan pengurus, MBA adalah untuk anda. Program ini memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mendapatkan serba boleh, dari segi pemahaman, dari pelbagai fungsi, bidang perniagaan. Plus keupayaan untuk menggunakan alat dan analisis, menyumbang kepada perancangan strategik, dan membuat keputusan.

Walaupun penduduk yang kecil, Denmark kedudukan sebagai salah satu di dunia 's negara yang paling inovatif terima kasih kepada penekanan yang kuat pada penyelidikan dan berkualiti tinggi pendidikan. Anda juga akan belajar tempat simpanan dalam suasana mesra dan inovasi yang didorong oleh,.

EMBA di Denmark

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

AVT Business School

MBA Eksekutif AMBA yang diiktiraf AVT adalah satu-satunya program kepimpinan global yang sebenar, yang ditawarkan di Denmark. ... [+]

MBA Eksekutif

MBA Eksekutif (Master of Business Administration) di AVT adalah perjalanan yang memperkaya yang membolehkan anda mengasah kemahiran pengurusan anda sambil meneroka perubahan peranan pemimpin dalam persekitaran perniagaan dinamik hari ini.

MBA adalah program 18-bulan dalam dua bahagian:

Bahagian 1 adalah CBA yang mengambil masa enam bulan / 650 jam belajar. Bahagian 2 adalah MBA yang mengambil tambahan 12 bulan / 1,300 jam belajar dan dibina pada kejayaan program CBA.

Bahagian pertama dari MBA Eksekutif merangkumi lawatan belajar yang menyenangkan, pembukaan mata ke Cambridge di Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat.

Kelas MBA Eksekutif juga bergerak ke Shanghai untuk rendaman di pasaran China.... [-]

Denmark Copenhagen
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International Business Academy

Ijazah MBA ini adalah program sambilan dan antarabangsa, yang ditawarkan oleh Universiti Leeds Beckett dalam kerjasama dengan IBA International Business Academy di Koldin ... [+]

MBA Eksekutif Eropah (E-MBA)

Sebagai pengurus, adalah penting untuk terus mendahului trend dan pembangunan pasaran, serta dengan pelbagai faktor luaran yang mempengaruhi kejayaan syarikat, keupayaan untuk bersaing dengan orang lain, dan kedudukan di pasaran.

Beberapa parameter yang paling penting bagi syarikat untuk berjaya adalah strategi, ekonomi, pengurusan, pemasaran, dan pengurusan sumber manusia, dan program ini mempunyai tumpuan yang kuat terhadap topik-topik ini.

Ijazah MBA ini adalah program sambilan dan antarabangsa, yang ditawarkan oleh Universiti Leeds Beckett dalam kerjasama dengan IBA International Business Academy di Kolding.

Dengan MBA Eksekutif Eropah, anda akan mendapat kemahiran untuk dapat bekerja dengan semua aspek penting dalam perniagaan. Anda mendapat alat serta pengetahuan dan kaedah, untuk menggunakan sekarang dan dalam kerjaya masa depan anda.... [-]

Denmark Kolding
Feb. 2020
English
Sambilan
2 - 6 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu