MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA in Santa Marta di Colombia 2019

Program ijazah EMBA pilihan pendidikan fleksibel dan berpatutan untuk sepenuh masa profesional yang bekerja. Pada hari ini 's pasaran kerja, ia ' s tidak mudah untuk mencari kelebihan daya saing. Kedua-dua orang yang bekerja dan menganggur melihat kepada EMBA.

MBA adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran akademik mereka dan memohon mereka kepada situasi sebenar perniagaan yang sebenar. Ia memberi panduan kepada pelajar untuk menggambarkan dan menempatkan semula diri mereka dari segi memilih kerjaya masa depan mereka. Pelajar memperolehi pemahaman yang luas fungsi utama pelbagai bidang perniagaan dan menggunakan kemahiran ini untuk menyumbang kepada hala tuju strategik perniagaan.

Colombia adalah sebuah negara yang benar-benar unik dan pelbagai, yang terletak di sudut barat laut Amerika Selatan. Dengan mesra rakyat, landskap eksotik dan bandar-bandar kosmopolitan, Colombia pasti tempat untuk belajar bahasa Sepanyol.

Bandar yang sibuk telah menyaksikan banyak penambahbaikan dalam sistem pendidikan pada tahun-tahun kebelakangan ini. Oleh kerana produktiviti, ia telah menarik beberapa institusi pengajian tinggi terkemuka yang telah membawa kepada lebih ramai pelajar di kawasan itu.

EMBA in Santa Marta di Colombia

Hasil Filter

Executive MBA

Universidad Sergio Arboleda
Kampus Sepenuh masa Januari 2020 Colombia Bogotá Santa Marta

PRIME Business School adalah ruang untuk perkembangan intelektual dan profesional yang tidak dapat ditandingi dalam skala, skop dan ketekunan. PRIME termasuk, melalui guru kelas dunia, sesi pembelajaran,