Filter
EMBA
China Hubei Wuhan Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan EMBA in Wuhan, China 2019

Sebaik sahaja anda telah mendapat ijazah sarjana dalam bidang perniagaan dan mempunyai signifikan hands-on pengalaman, langkah seterusnya adalah MBA Eksekutif (EMBA). Program menggabungkan asas-asas seperti kewangan, perakaunan dan pemasaran dengan kajian kepimpinan untuk mendapatkan anda ke eksekutif dan pengurusan jawatan peringkat tinggi.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah sarjana yang mengambil kira-kira dua tahun pengajian menerima. Individu yang mendapat ini keuntungan darjah pengetahuan yang penting dan pengalaman dalam bidang perniagaan dan pengurusan, dan mungkin tidak dapat mencari pekerjaan dengan cepat kerana kecekapan mereka bertambah baik.

 

China, secara rasmi Rakyat 's Republik China, adalah negara berdaulat yang terletak di Asia Timur. Ia adalah negara di dunia 's paling ramai penduduk, dengan penduduk lebih 1.35 bilion.

Bandar ini adalah antara beberapa pusat pendidikan dan saintifik di negara ini, bersama-sama Shanghai dan Beijing. Selama bertahun-tahun, ia telah menyaksikan jumlah terbesar pelajar kolej pendaftaran di dunia. Pusat-pusat pengajian tinggi adalah sangat luar biasa, dan ramai pelajar yang masuk melalui semua mereka boleh membuktikan bahawa.

Sambilan EMBA in Wuhan di China

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

Ini adalah program separuh masa dua tahun, yang direka untuk pelajar Cina dan antarabangsa. Semua kursus diajar dalam bahasa Cina. ... [+]

I. Ciri-ciri Program

Diiktiraf oleh Persatuan MBALatihan kemahiran pengurusan dunia sebenar dengan mengintegrasikan kaedah pengajaran yang pelbagai di dalam kedua-dua bilik darjah dan lawatan tapak.Kemudahan terkini: Sekolah melaburkan lebih daripada 3 juta RMB untuk membina "Pusat Pengajian Eksperimen Pentadbiran Perniagaan" untuk memenuhi permintaan mengajar.Ditawarkan oleh institusi khusus dengan pasukan fakulti yang diketengahkan mengenai ekonomi, pengurusan, dan undang-undang.

II. Kedudukan Program:

Top 5% sekolah perniagaan di ChinaPeringkat ke-9 dan ke-8 masing-masing pada tahun 2010 dan 2013 sebagai Program EMBA Paling Bernilai di China (World Executive Weekly)

III. Tempoh Program... [-]

China Wuhan
September 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu