Filter
EMBA
China Hubei Hubei Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan EMBA di Amerika Hubei, China 2019

Eksekutif MBA Program adalah program pengurusan global yang direka untuk memenuhi keperluan profesional pertengahan kerjaya.Ia membangunkan pengurus yang berkesan untuk organisasi global hari ini 's dinamik

Individu yang telah memperoleh ijazah sarjana muda dan ingin meningkatkan lagi pengetahuan dan latihan mereka boleh memilih untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan, atau MBA. MBA adalah program dua tahun yang boleh membantu menyediakan graduan untuk kerjaya dalam kepimpinan dan pengurusan dalam dunia perniagaan.

China, secara rasmi Rakyat 's Republik China, adalah negara berdaulat yang terletak di Asia Timur. Ia adalah negara di dunia 's paling ramai penduduk, dengan penduduk lebih 1.35 bilion.

Sambilan EMBA di Amerika Hubei di China

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

Hasil

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

Ini adalah program separuh masa dua tahun, yang direka untuk pelajar Cina dan antarabangsa. Semua kursus diajar dalam bahasa Cina. ... [+]

I. Ciri-ciri Program

Diiktiraf oleh Persatuan MBALatihan kemahiran pengurusan dunia sebenar dengan mengintegrasikan kaedah pengajaran yang pelbagai di dalam kedua-dua bilik darjah dan lawatan tapak.Kemudahan terkini: Sekolah melaburkan lebih daripada 3 juta RMB untuk membina "Pusat Pengajian Eksperimen Pentadbiran Perniagaan" untuk memenuhi permintaan mengajar.Ditawarkan oleh institusi khusus dengan pasukan fakulti yang diketengahkan mengenai ekonomi, pengurusan, dan undang-undang.

II. Kedudukan Program:

Top 5% sekolah perniagaan di ChinaPeringkat ke-9 dan ke-8 masing-masing pada tahun 2010 dan 2013 sebagai Program EMBA Paling Bernilai di China (World Executive Weekly)

III. Tempoh Program... [-]

China Wuhan
September 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu