MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan EMBA di Chile

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda juga boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah sarjana yang mengambil kira-kira dua tahun pengajian menerima. Individu yang mendapat ini keuntungan darjah pengetahuan yang penting dan pengalaman dalam bidang perniagaan dan pengurusan, dan mungkin tidak dapat mencari pekerjaan dengan cepat kerana kecekapan mereka bertambah baik.

 

Pendidikan di Chile penekanan pendidikan teknikal dan lebih tinggi melalui sebuah universiti. Kebanyakan universiti di Chile menawarkan budaya pelajar yang mantap dan hubungan dengan pelajar antarabangsa tanpa mengira halangan bahasa. Pendidikan tinggi di Chile boleh diakses di universiti swasta dan dibiayai dana awam.

Sambilan EMBA di Chile

Hasil Filter

MBA Eksekutif LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat Chile Peñalolén

The Executive MBA LATAM adalah program paruh waktu yang mengantarabangsakan dan mempromosikan kerjaya para peserta, mewujudkan nilai segera bagi organisasi mereka.