Filter
EMBA
Chile Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan EMBA di Chile

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda juga boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah sarjana yang mengambil kira-kira dua tahun pengajian menerima. Individu yang mendapat ini keuntungan darjah pengetahuan yang penting dan pengalaman dalam bidang perniagaan dan pengurusan, dan mungkin tidak dapat mencari pekerjaan dengan cepat kerana kecekapan mereka bertambah baik.

 

Pendidikan di Chile penekanan pendidikan teknikal dan lebih tinggi melalui sebuah universiti. Kebanyakan universiti di Chile menawarkan budaya pelajar yang mantap dan hubungan dengan pelajar antarabangsa tanpa mengira halangan bahasa. Pendidikan tinggi di Chile boleh diakses di universiti swasta dan dibiayai dana awam.

Sambilan EMBA di Chile

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

Hasil

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

The Executive MBA LATAM adalah program paruh waktu yang mengantarabangsakan dan mempromosikan kerjaya para peserta, mewujudkan nilai segera bagi organisasi mereka. ... [+]

The Executive MBA LATAM adalah program paruh waktu yang mengantarabangsakan dan mempromosikan kerjaya para peserta, mewujudkan nilai segera bagi organisasi mereka.

Ia dicirikan sebagai satu-satunya yang mempunyai tumpuan luas dan eksklusif di Amerika Latin, di bawah campuran format modular. Program ini bertujuan untuk para profesional dengan sekurang-kurangnya 5 hingga 6 tahun pengalaman pengurusan, yang mempunyai kebimbangan untuk melihat Amerika Latin sebagai pasaran dan mencari cakrawala baru dalam kerjaya atau organisasi mereka.

Program kamiTempoh 12 bulan Campuran Format Modular.7 modul tatap muka seminggu Chile, Colombia, Brazil, Panama, Mexico * dan Miami *.Bertujuan untuk profesional kanan Dengan 5 tahun pengalaman pengurusan.Satu-satunya eksekutif MBA dengan tumpuan yang luas dan eksklusif di Amerika Latin.... [-]
Chile Peñalolén
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sambilan
1 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu