EMBA di Chile

Terbaik EMBA di Chile 2018/2019

MBA

Sebaik sahaja anda telah mendapat ijazah sarjana dalam bidang perniagaan dan mempunyai signifikan hands-on pengalaman, langkah seterusnya adalah MBA Eksekutif (EMBA). Program menggabungkan asas-asas seperti kewangan, perakaunan dan pemasaran dengan kajian kepimpinan untuk mendapatkan anda ke eksekutif dan pengurusan jawatan peringkat tinggi.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dibentangkan kepada graduan setelah tamat dua tahun pengajian yang meliputi tajuk lanjutan khusus seperti perniagaan, pengurusan, kewangan dan perakaunan. Pendapatan MBA boleh memberi graduan kelebihan daya saing berbanding pemohon kerja lain dalam pasaran kerja agresif.

 

Chile adalah telah berkembang kerana kedua-dua kajian di luar negara dan destinasi percutian. Chile telah menjadi destinasi penting untuk pelajar-pelajar dari seluruh dunia yang mahu meneruskan atau melanjutkan pelajaran.

EMBA di Chile

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif

IEDE Business School Chile
Campus Sepenuh masa 14  February 2019 Chile Providencia

IEDE Eksekutif MBA Business School, ia bertujuan untuk menyumbang kepada pembangunan masyarakat melalui latihan profesional kecemerlangan untuk bekerja di organisasi yang berbeza, swasta dan kerajaan, negara dan antarabangsa. [+]

TINJAUAN IEDE The Executive MBA Business School, bertujuan untuk menyumbang kepada pembangunan masyarakat melalui latihan profesional kecemerlangan untuk bekerja di organisasi yang berbeza, swasta dan kerajaan, negara dan antarabangsa. Hari ini, lebih daripada biasa, perniagaan bersaing menggunakan keupayaan dan bakat orang yang bekerja di dalamnya. Di samping itu, keperluan timbul untuk pembelajaran sepanjang hayat, yang mendapati asal-usulnya dalam kekerapan, kedalaman dan kerumitan perubahan yang memberi kesan kepada organisasi dan persekitaran di mana mereka beroperasi. OBJEKTIF Program MBA Eksekutif Business School IEDE adalah objektif bahawa pelajar memperoleh, membangun dan memperkukuh kemahiran dan kemahiran pengurusan untuk keputusan yang betul, dan mendapatkan pengetahuan yang kukuh dalam bidang-bidang yang berkaitan dengan pengurusan perniagaan.Program ini melatih eksekutif dan kecemerlangan perniagaan, dan bertujuan untuk membangunkan kemahiran kepimpinan, perundingan dan pengurusan konflik, dan memberikan pandangan Antarabangsa perniagaan. Profil LAYAK Siswazah Profesional Eksekutif MBA mencapai tahap pengetahuan, pembangunan kemahiran dan kecekapan yang membolehkan anda untuk: ... [-]