EMBA di Chile

Terbaik EMBA di Chile 2019

MBA

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda juga boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah sarjana yang mengambil kira-kira dua tahun pengajian menerima. Individu yang mendapat ini keuntungan darjah pengetahuan yang penting dan pengalaman dalam bidang perniagaan dan pengurusan, dan mungkin tidak dapat mencari pekerjaan dengan cepat kerana kecekapan mereka bertambah baik.

 

Pendidikan di Chile penekanan pendidikan teknikal dan lebih tinggi melalui sebuah universiti. Kebanyakan universiti di Chile menawarkan budaya pelajar yang mantap dan hubungan dengan pelajar antarabangsa tanpa mengira halangan bahasa. Pendidikan tinggi di Chile boleh diakses di universiti swasta dan dibiayai dana awam.

EMBA di Chile

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif

IEDE Business School Chile
Campus Sepenuh masa 14  February 2019 Chile Providencia

IEDE Eksekutif MBA Business School, ia bertujuan untuk menyumbang kepada pembangunan masyarakat melalui latihan profesional kecemerlangan untuk bekerja di organisasi yang berbeza, swasta dan kerajaan, negara dan antarabangsa. [+]

TINJAUAN IEDE The Executive MBA Business School, bertujuan untuk menyumbang kepada pembangunan masyarakat melalui latihan profesional kecemerlangan untuk bekerja di organisasi yang berbeza, swasta dan kerajaan, negara dan antarabangsa. Hari ini, lebih daripada biasa, perniagaan bersaing menggunakan keupayaan dan bakat orang yang bekerja di dalamnya. Di samping itu, keperluan timbul untuk pembelajaran sepanjang hayat, yang mendapati asal-usulnya dalam kekerapan, kedalaman dan kerumitan perubahan yang memberi kesan kepada organisasi dan persekitaran di mana mereka beroperasi. OBJEKTIF Program MBA Eksekutif Business School IEDE adalah objektif bahawa pelajar memperoleh, membangun dan memperkukuh kemahiran dan kemahiran pengurusan untuk keputusan yang betul, dan mendapatkan pengetahuan yang kukuh dalam bidang-bidang yang berkaitan dengan pengurusan perniagaan.Program ini melatih eksekutif dan kecemerlangan perniagaan, dan bertujuan untuk membangunkan kemahiran kepimpinan, perundingan dan pengurusan konflik, dan memberikan pandangan Antarabangsa perniagaan. Profil LAYAK Siswazah Profesional Eksekutif MBA mencapai tahap pengetahuan, pembangunan kemahiran dan kecekapan yang membolehkan anda untuk: ... [-]