Sambilan EMBA di Amerika Rio de Janeiro di Brazil

Terbaik Sambilan EMBA di Amerika Rio de Janeiro, Brazil 2018

MBA

Bertujuan untuk profesional yang sudah mempunyai signifikan amali ilmu, lepasan ijazah MBA Eksekutif (EMBA) Ijazah direka untuk memberikan pelajar alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Anda juga boleh bekerja sambil belajar, kerana pengalaman dunia sebenar memperkayakan persekitaran pembelajaran.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dibentangkan kepada graduan setelah tamat dua tahun pengajian yang meliputi tajuk lanjutan khusus seperti perniagaan, pengurusan, kewangan dan perakaunan. Pendapatan MBA boleh memberi graduan kelebihan daya saing berbanding pemohon kerja lain dalam pasaran kerja agresif.

 

Brazil pada masa ini antara 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana pembelajaran pendidikan mereka cemerlang berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Tidak ada halangan bahasa banyak kerana kebanyakan kursus ditawarkan dalam bahasa Portugis.Brazil mempunyai 50 orang awam dan 80 universiti swasta

Bandar ini mempunyai banyak kemudahan untuk menyediakan pendidikan di semua peringkat. Sebahagian daripada universiti dan kolej yang ketara di bandar ini adalah Rio de Janeiro State University dan Universiti Persekutuan Rio de Janeiro.

Sambilan EMBA di Amerika Rio de Janeiro di Brazil

Baca lebih lanjut

Mestrado Profissional Executivo em Gestão Empresarial

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration
Campus Sambilan 24  March 2019 Brazil Rio de Janeiro

O Mestrado Profissional Executivo em Gestão Empresarial (MEX) da EBAPE é um programa altamente qualificado para graduados de nível superior do país ou do exterior, que estejam ... [+]

Mestrado Profissional Executivo em Gestão Empresarial

O Mestrado Profissional Executivo em Gestão Empresarial (MEX) da EBAPE é um programa altamente qualificado para graduados de nível superior do país ou do exterior, que estejam atuando ou que tenham por objetivo atuar na área de Administração de Empresas.

O curso é oferecido no período da noite, devendo ser concluído em até 24 meses com a dissertação de mestrado aprovada. As aulas iniciam-se sempre no início de cada ano, tendo sua estrutura dividida em trimestres.

As aulas serão realizadas durante a semana, de segunda a sexta-feira, das 18h30 às 21h45, o que propiciará ao aluno conciliar o mestrado com sua atividade profissional.... [-]