MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik EMBA di Belanda 2019/2020

Belanda adalah destinasi popular untuk kajian akademik. Ia adalah persekitaran yang pelbagai budaya dan pelbagai dengan program ijazah terkemuka dan fakulti. Belanda adalah di lokasi utama menyediakan peluang untuk membina rangkaian profesional yang luas dan perjalanan di seluruh Eropah.


EMBA Belanda distrukturkan untuk pelajar dengan pengalaman profesional, mencari untuk memajukan kerjaya mereka ke dalam jawatan pengurusan dan eksekutif peringkat atasan. Dengan EMBA Belanda, pelajar boleh membangunkan industri mereka kemahiran khusus dalam bidang pengkhususan, seperti pemasaran atau kewangan. Program EMBA Belanda akan memberi tumpuan kepada tajuk-tajuk kajian seperti komunikasi pengurusan, penyelidikan pasaran, kepimpinan, etika perniagaan, dan pengurusan operasi.


Jika anda sedang mencari cara untuk memajukan kerjaya anda, maka satu EMBA Belanda boleh menjadi program untuk anda.Tatal melalui pilihan di bawah dan mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat profesional anda dengan EMBA Belanda!

Hasil Filter

Mba eksekutif Maastricht-suffolk

Maastricht-Suffolk Executive MBA
Kampus Sambilan 24 bulan Permintaan Maklumat Belanda Maastricht

The Maastricht-Suffolk Executive MBA adalah tiga kali ganda yang diiktiraf di peringkat antarabangsa (AMBA, IACBE dan ACBSP) Pengurusan ijazah yang ditawarkan dengan kerjasama Business School Suffolk dan Maastricht School of Management. Perkongsian satu sekolah perniagaan tertua di Belanda dan salah satu institusi termuda di United Kingdom telah menyebabkan pembangunan MBA unik yang menggabungkan tradisi perniagaan yang kukuh dan akreditasi antarabangsa dengan tenaga keusahawanan dan peluang. Program ini disampaikan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

MBA Eksekutif - Sarjana Pentadbiran Perniagaan

United International Business Schools
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun November 2019 Switzerland Z├╝rich Belgium Antwerp Sepanyol Barcelona Brussels Madrid Jepun Tokyo Belanda Amsterdam Itali Milan Geneva + 16 lagi

Kalendar akademik kami adalah berdasarkan sistem suku tahun (1 suku = 10 minggu). Kerana struktur fleksibel dan reka bentuk modular program, pelbagai tarikh permulaan boleh didapati pada permulaan setiap Suku dan setiap Term, pada bulan Oktober, November, Januari, Februari, April, Mei, Julai dan Ogos.

MBA Eksekutif Fleksibel

International Business School the Hague
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Belanda The Hague

MBA Eksekutif Fleksibel di International Business School the Hague The International Business School the Hague ( IBSH ) Untuk pemimpin perniagaan dengan visi untuk pertumbuhan kerjaya.

MBA Eksekutif - 22 bulan

Rotterdam School of Management | Erasmus University
Kampus Sambilan 22 bulan Januari 2020 Belanda Rotterdam

Membina masa depan anda memerlukan lebih banyak daripada kata kunci dan kad perniagaan. Sebagai eksekutif semakin meningkat, anda tahu apa yang kami maksudkan.

Eksekutif Eksekutif OneMBA - 21 bulan

Rotterdam School of Management | Erasmus University
Kampus Sambilan 21 bulan Sept. 2020 Belanda Rotterdam

Executive OneMBA Global adalah satu-satunya program MBA Eksekutif yang direka dengan input yang sama dari lima sekolah perniagaan utama yang terletak di Asia, Eropah, Amerika Utara dan Amerika Selatan.

MBA Eksekutif

Maastricht School of Management
Kampus Sambilan 2 - 4 tahun Permintaan Maklumat Belanda Maastricht

MBA Eksekutif MSM adalah program sambilan yang dirancang untuk mengimbangi tekanan kerja dengan kajian. Kelas-kelas yang dijalankan melalui lapan modul yang boleh diselesaikan dalam 2.5 tahun, bagaimanapun, anda boleh mengambil masa yang lama jika diperlukan.

MBA Eksekutif Modular dalam Perniagaan

Nyenrode Business University
Kampus Sambilan Permintaan Maklumat Belanda Breukelen

Adakah anda beroperasi setiap hari dalam persekitaran yang sibuk dengan tarikh akhir yang ketat, kepentingan jabatan yang berbeza, dan anggaran yang terhad? Anda bukan satu-satunya. Impak IT terhadap organisasi adalah besar, dan semakin meningkat. Ia mengumpulkan banyak pelaburan, tetapi ini tidak selalu menghasilkan hasil yang diinginkan, dan proses pembangunan organisasi sering panjang dan rumit. Walau bagaimanapun, IT juga membolehkan struktur organisasi dan model perniagaan baru; membangunkan rangkaian dengan rakan-rakan, sambungan yang lebih rapat, interaktif dengan pelanggan, dan lapisan hierarki yang kurang dalam perniagaan.

MBA Eksekutif Modular

Nyenrode Business University
Kampus Sambilan 3 - 7 tahun Pendaftaran Terbuka Belanda Breukelen

Dengan MBA Modular Eksekutif, anda boleh membuat MBA anda sendiri. Belajar sambil bekerja dan bekerja pada cita-cita anda. Pilih gelaran MBA dengan MBA penuh atau ikut satu atau beberapa modul untuk peningkatan pengetahuan anda.

MBA Eksekutif

Nyenrode Business University
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Belanda Breukelen

MBA Eksekutif Nyenrode adalah program dua tahun. Sebagai pengurus, pemimpin atau usahawan yang anda pilih untuk menyertai kerana anda ingin mengembangkan diri anda kepada pemimpin terbaik yang anda boleh. Program MBA Eksekutif kami membantu anda meningkatkan impak kepemimpinan anda sepanjang Perjalanan Pembangunan Kepimpinan Peribadi anda, tema utama program ini.

Mba Sarjana Pentadbiran Perniagaan

EuroMBA
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 24 bulan Sept. 2020 Belanda Maastricht Poland Warsaw Jerman Kitzscher Sepanyol Barcelona Perancis Nantes Marseille + 9 lagi

The EuroMBA adalah lebih daripada MBA. Ia menawarkan pengurus peluang untuk membangunkan kemahiran perniagaan mereka sambil membina rangkaian antarabangsa yang merangkumi seluruh dunia.